[POL]teamie w koncu udalo się znalesc sponsora, i dumnie prezentujemy swoj wlasny 24/7 game serwer.
serdecznie zapraszamy i zyczymy milej zabawy!
nation: POL
name: [POL]team DESK.pl
tracks: best of nadeo
mode: time attack
time limit: 5 minutes
nowy game serwer 24/7: [POL]team DESK.pl
ble nadeo 
ale dobrze ze jest kolejny server
ale dobrze ze jest kolejny server
holus shut up pls:D
hmm ok ale kolejny serv nadeo i ponownie 5 minut,skrocilbym do 4,no maxymalnie do 3,ale to tylko moje zalozenie
spox server :]
slyszalem, ze na serwerze [POL]team DESK.pl niektorzy ludzie banuja innych za jakieś dziwne powody.
proszę wszystkich, nie pozwolic, zeby do czegoś takiego doszlo, i nie dawac F1 bez myslenia.
na tym serwerze niektorzy trenuja na kwalifikacje na nadeo na MP, i porownywaja swoje z czasami innych graczy, wiec nie jest to ok, jak kogos banujecie.
na [POL]team DESK.pl banowac tylko moga czlonkowie [POL]teamu, i oni tego na pewno nie zrobia bez prawdziwego powodu.
inni moga kickowac, ale NIE banowac!
@ #MSS busiq
jak jeszcze raz kogos z tego serwera zbanujesz,
to ja będę musial Ciebie zbanowac.
proszę wszystkich, nie pozwolic, zeby do czegoś takiego doszlo, i nie dawac F1 bez myslenia.
na tym serwerze niektorzy trenuja na kwalifikacje na nadeo na MP, i porownywaja swoje z czasami innych graczy, wiec nie jest to ok, jak kogos banujecie.
na [POL]team DESK.pl banowac tylko moga czlonkowie [POL]teamu, i oni tego na pewno nie zrobia bez prawdziwego powodu.
inni moga kickowac, ale NIE banowac!
@ #MSS busiq
jak jeszcze raz kogos z tego serwera zbanujesz,
to ja będę musial Ciebie zbanowac.
Dobrze Jakub tak trzymac
!!