Czyli nie mozna nic zrobić z tym zawieszaniem ?
Jest coś podobnego do servermanii, gdzie tez jest panel kontrolny, bo nie mogę znalezc opisu Remote.CP3.
Pozdrawiam.
jeśli wystawiacie serwer na Net (i robicie wszystko dobrze) a mimo to nie widac go tam lub widac ale nie mozna na niego wejsc oznaczo to ze jesteście w sieci wewnetrzne. inaczej mowiac za routerem glownym jakiegoś dostawcy internetu...Underlinge wrote:Wszystko ładnie chodzi, lecz jest jeden problemik.
azdy może sobie spokojnie pykac, lecz ja nie mogę wejsc na serwer. Nie widac go w przegladarce serwerow.
Spróbuj wejść przez LAN.arturro16 wrote:Zrobilem tak jak pisze w tym poradniku. W programie Serwermania pisze ze wszystko dziala itd. Ale jak wlaczam TMN to mi się nie chce polaczyc. O co chodzi?

Dostałeś linka, poszukaj sobie tam.czatowiec_POL wrote:Daj mi linka do pobrania aseco, bo tam nic znaleźć nie mogę. A , i czy zadziała ten serwer pod TMU?? Wiem, że czeba pobrać serwermanie pod TMU i TM deddacet serwer czy jakos tak

Code: Select all
Błąd
zapytanie SQL:
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.8.1
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Host: localhost
-- Erstellungszeit: 05. Januar 2007 um 06:58
-- Server Version: 5.0.22
-- PHP-Version: 5.2.0
--
-- Datenbank: `aseco105`
--
CREATE DATABASE `aseco105` ;
MySQL zwrócił komunikat:
#1007 - Can't create database 'aseco105'; database exists
[ Powrót ]
[size=84][ [b]Dodano[/b] 29 grudnia 2007, 12:15 ][/size]
Jeszcze do tego w katalogu serwer TMU nie mam tych plików (Moja lokalizaja startowa to D:\Serwer TMU zamiast x:\Serwer TMN

czytac ludzie ze zrozumieniem... taka baza już istnieje... czyli już impportowales bazy do mysql... mozliwe ze wczesniej robile to pod tmn...MySQL zwrócił komunikat:
#1007 - Can't create database 'aseco105'; database exists