WESOŁY ŚWIĄT KOLEŻANKI I KOLEDZY:)
Ponieważ nie będę miał już czasu grać do Świąt chciałbym złożyć Wam szczere, od serca życzenia.
Dawno dawno dawano dawano temu gdy byłem dzieckiem patrzyłem na Święta przez pryzmat choinki, prezentów, Mikołaja

. Dziś gdy mam swoje dzieci, które patrzą tak jak ja kiedyś, widzę Święta inaczej. Dziś liczy się dla mnie bliskość z rodziną, spowiedz, przygotowanie się w duszy do tego wspaniałego czasu Bożego Narodzenia.
W całej gonitwie przedświątecznej i świątecznej nie zapomnijcie o babciach i dziadkach, którzy kiedyś tak jak Wy bigali po schodach w górę i w dół z szybkością wiatru, a dziś liczą na to, że się do nich przytulicie i ..... to będzie dla nich najlepszym prezentem na Święta

Wasi rodzice pragną na pewno tego samego, więc zamiast grać w TMN

lub inne gry powiedzcie im, że wyłączacie komputer i chcecie posprzątać czy coś przygotować. Może tego Wam nie powiedzą ale łza zakręci im się w oku
Nie zapomnijcie oczywiście o Bogu. To przecież jego urodziny

. Czy wy dostajecie prezenty na urodziny??? hehe, pewnie tak, więc i Jemu zanieście prezent na mszę świętą. Najlepsze jest to, że wystarczającym prezentem będzie sama tam Wasza obecność. Tak jak Robert Kubica mający na kasku inicjały JP2, tak i wy "wytatułujcie " sobie w duszy pamięć o naszym Wielkim Polaku Janie Pawle 2 ale także namawiam do zmówienia modlitwy za Ayrton'a Sennę, Janusza Kuliga, Colina McRae'a i jego synka.
Życzę Wam w gonitwie za prezentami, grami, bzdurami, telewizją i innymi pasożytami czasu, BYŚCIE NIE PRZEGAPILI ŚWIĄT.
NIE PRZEGAPCIE ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!!!, są już za parę dni
Wasz Scrappler