Organizatorzy ESWC podali listę tras na turniej. Można go pobrać pod tym linkiem --> ftp://files.eswc.com/regulations/2008/p ... y_pack.zip
ESWC 2008
ESWC 2008
Coś czuję, że po przeczytaniu tego posta zostanie zakończona gra w pl5 
Organizatorzy ESWC podali listę tras na turniej. Można go pobrać pod tym linkiem --> ftp://files.eswc.com/regulations/2008/p ... y_pack.zip
ESWC 2008
To w takim razie jaki mają w tym cel ze teraz wypuszczają jakieś mapki ;>?
Bo ja nie wiem...
Niech mnie ktoś oświeci...
Bo ja nie wiem...
ESWC 2008
W niektórych krajach już od października grają preeliminacje do głównego KRAJOWEGO finału, w maju i po to są te trasyhack wrote:To w takim razie jaki mają w tym cel ze teraz wypuszczają jakieś mapki ;>?
Bo ja nie wiem...
ESWC 2008
prawdopodobnie będą te mapy na polskim eswc, ktore w tym miesiacu będą aktualne (co miesiac wychodza nowe, i w roznych krajach się wlasnie na dany miesiac na nich gra). wiec jak bysmy grali w maju, gramy na trasach majowych.
ESWC 2008
Taaa Wally
okaze się ze wygrasz jeszcze
oczywiście licze na to że będziesz grał 
ESWC 2008
nie chce się zblaznic nie znajac mapek 
a czasu pewnie na obejrzenie nie będę mial za dużo ale dla towarzycha tez może być
!
biaaaaaaaatch
oby zrobili wam preeliminacje online, byloby zawsze ciekawiej
a czasu pewnie na obejrzenie nie będę mial za dużo ale dla towarzycha tez może być
biaaaaaaaatch
oby zrobili wam preeliminacje online, byloby zawsze ciekawiej
ESWC 2008
no dobra, jak narazie to jestem tylko w top5 wg. eswc107.
nie jadam często tego syfu.
zobaczymy co przyniesie los.
nie zbadane są wyroki boskie...
zobaczymy co przyniesie los.
nie zbadane są wyroki boskie...
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”