~THC~ REKRUTUJE!!
~THC~ REKRUTUJE!!
Bo ktoś chce, żeby, gdy ktoś naciśnie TAB pomyślał o tej osobie, że ma skilla i jest fajny. żal.ru

~THC~ REKRUTUJE!!
A nie jest?Coof wrote:Bo ktoś chce, żeby, gdy ktoś naciśnie TAB pomyślał o tej osobie, że ma skilla i jest fajny. żal.ru
~THC~ REKRUTUJE!!
kurde dzieci neo... poprostu zbieram ludzi do klanu i H#J i co was posrało z tym rokiem
~THC~ REKRUTUJE!!
jestem ciekawy, skad masz takie doswiadczenie?nie wtajemniczonych wtajemniczam prywatnie w TMN
mysle o tym weisc do twojego klanu, ale chcialbym zebys mi wytlumaczyl parę tajemnic tmn, których nie umie zrozumiec. co to jest ten powerslide? co to wallbang? co to stc?
i na jakich turniejach te doswiadczenie i te tajemnicy nabrales, ze doswiadczeni gracze tmn, jak ci coś pisza, im tak nie ładnie odpowiadasz?
~THC~ REKRUTUJE!!
I dobrze jakub mówi.
~THC~ REKRUTUJE!!
Zresztą nie pierwszy raz.. 
~THC~ REKRUTUJE!!
wiesz co jakup garam już 3 lata w tym 1 rok na necie powerslide-drifcik wallbang-walnięcie w bande przedtem byłem beznickowy na forum jestem od dawna ale pod innym nickiem więc se nie myśl że jestem głupi po prostu żal.de i jeszcze raz pytam co was posrało z tym rokiem?!?!
~THC~ REKRUTUJE!!
to nas posrałoZaX wrote:dobra male sprostowanie żadnych SłABEUSZY (wtajemniczam prywatnie) jak grasz tak z rok możesz dojść do nas

~THC~ REKRUTUJE!!
Gra istnieje prawie 2.5 roku, ja gram ponad 2 lata, chociaż nie mam skilla jak hack
co do THC ludzie tam grający chyba dopiero odkryli ta grę, bo skilla nie widać 
~THC~ REKRUTUJE!!
Zwłaszcza u igoraDiav3l wrote:Gra istnieje prawie 2.5 roku, ja gram ponad 2 lata, chociaż nie mam skilla jak hackco do THC ludzie tam grający chyba dopiero odkryli ta grę, bo skilla nie widać
I te jego płO texty :
"Zobacz jakie ty masz ~THC~ ja mam duze a ty male jeśli nie zmienisz to wy*********"
Heheh to się zwie terroryzm.
~THC~ REKRUTUJE!!
ty cytatów nie przekręcaj więc się nie czepiajDerty wrote:to nas posrałoZaX wrote:dobra male sprostowanie żadnych SłABEUSZY (wtajemniczam prywatnie) jak grasz tak z rok możesz dojść do nas
~THC~ REKRUTUJE!!
To tak jak mor_oloBad Olo wrote:Grasz w TMN 3 lata pomimo ze ta gra isniteje 2? N1 :X
~THC~ REKRUTUJE!!
ZaX jesteś teraz? Chodź pogramy, bo chciałbym zobaczyć jak sobie radzi tak super doświadczony gracz z trzyletnim doświadczeniem. No choooodź.