Klan <TMN> - Rekrutacja
Klan <TMN> - Rekrutacja
Klan tymczasowo był zawieszony ponieważ żaden z jego członków nie grał w trackmanie ;p. Jednak postanowiłem znów zacząć i ogłaszam że na nowo rekrutuje ludzi do niego. Zapraszam wszystkich chętnych. Nie ma żadnych wymagań. proszę pisać na forum >>>>> www.tmnclan.fora.pl
Jeśli ktoś napisze zgłoszenie tutaj to się nie obrażę ale wolałbym na forum.
Klan <TMN> - Rekrutacja
Tak się własnie zaczyna rozpadac klan.
I znowu przyjmiesz jakiś noobow ktorzy niewiedza co to jest rank.
GG <TMN>
I znowu przyjmiesz jakiś noobow ktorzy niewiedza co to jest rank.
GG <TMN>
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Klan <TMN> - Rekrutacja
^^ lol , to jest naprawdę prO teamSzynpol wrote:Klan tymczasowo był zawieszony ponieważ żaden z jego członków nie grał w trackmanie ;p. Jednak postanowiłem znów zacząć i ogłaszam że na nowo rekrutuje ludzi do niego. Zapraszam wszystkich chętnych. Nie ma żadnych wymagań. proszę pisać na forum >>>>> www.tmnclan.fora.pl
Klan <TMN> - Rekrutacja
Mi nie chodzi o to żeby ten team był pro tylko żeby w ogóle był. Nie obchodzi mnie że ludzie którzy będą w moim klanie nie wiedzą co to rank.
Klan <TMN> - Rekrutacja
po to ci klans zeby w ogole był?
ić stont
Klan <TMN> - Rekrutacja
Po prostu chcę mieć swój klan nawet jeśli będzie w nim tylko kilka osób. No chyba że dostanę propozycję od jakiegoś poważnego klanu ;D
Klan <TMN> - Rekrutacja
pokaz coś wiecej niz slomiany zapal to pogadamy
Klan <TMN> - Rekrutacja
A ja nie chce z Tobą gadać ;p poza tym chciałbym wszystkich poinformowac ze odchodze z tego klanu bo oprocz mnie zaden z jego czlonkow nie gra w trackmanie. Zakladam nowy klan z kolegami z trackmanii sunrise który będzie dzialal w trackmanii original , sunrise oraz nations. Zapraszam do klanu TNO
Klan <TMN> - Rekrutacja
po takiej reklamie to nie wróżę Tobie wielkiej kariery w żadnej odsłonie Trackmani. Zauważ że znowu robisz ten sam błąd - nie udało się w jednym klanie to zakładasz drugi i dokładnie tak samo to wygląda jak poprzednio. Może się czepiam, ale weź się gościu za treningi jeśli chcesz coś osiągnąć i potem poważnie pomyśl o klanie (jeśli w twoim przypadku to w ogóle jest możliwe) bo jak co miesiąc wyskoczysz z nowym teamem to wszyscy tutaj będą się tylko zlewać z CiebieSzynpol wrote:A ja nie chce z Tobą gadać ;p poza tym chciałbym wszystkich poinformowac ze odchodze z tego klanu bo oprocz mnie zaden z jego czlonkow nie gra w trackmanie. Zakladam nowy klan z kolegami z trackmanii sunrise który będzie dzialal w trackmanii original , sunrise oraz nations. Zapraszam do klanu TNO

Klan <TMN> - Rekrutacja
Super Mario
Lol Szynpol, ty chcesz dostac propozycje od jakiegoś teamu skoro zrobiłes już z siebie takiego debila ?
I jeszcze drugi klan zakładasz
I mówisz że ważne jest dla Ciebie żeby klan był 
rzal.klans.ichuj.było.umrzyj.eu.pl.com.org.net.biz.cn
rzal.klans.ichuj.było.umrzyj.eu.pl.com.org.net.biz.cn
Klan <TMN> - Rekrutacja
Niestety rozpadli się co było do przewidzenia,ale są następni.
<- Drzwi