szuka ktoś klanu proszę do mnie
-
Damian 1998
- Jeździ konno
ktoś chcę być w klanie dla początkujących my ci pomożemy nasz klan nazywa się bushido!!! :D kto chce do klanu bushido niech piszę gorąco zapraszam :wink:
Warn + Ban = Jeden klasn mniej !
Dołacz do isntniejacego klasnu albo się naucz jeździć !
Moderatorzy działać !
A poki co...

już widziałem tyle tematow o tych waszych klansach ze tych starszych użytkowników tego forum chuuj strzela. Zalozyles klasn i co? Maxymalnie tydzien będzie i się rozleci tak? Forum nie ma bo po ch** takim prO elO ziąąąmąąą. I znow powtorze pewne zdanie... Wiele bym dal zeby na komunie dawali hajs + zegarek ew. jaki rower czy coś, a teraz to daja pecety i NEO
Dołacz do isntniejacego klasnu albo się naucz jeździć !
Moderatorzy działać !
A poki co...

już widziałem tyle tematow o tych waszych klansach ze tych starszych użytkowników tego forum chuuj strzela. Zalozyles klasn i co? Maxymalnie tydzien będzie i się rozleci tak? Forum nie ma bo po ch** takim prO elO ziąąąmąąą. I znow powtorze pewne zdanie... Wiele bym dal zeby na komunie dawali hajs + zegarek ew. jaki rower czy coś, a teraz to daja pecety i NEO
Last edited by Bad Olo on 30 December 2007, 14:31, edited 1 time in total.
misi wali w chuja równo z tym modem
buaahhahah, gość ma 9-10 lat i jest szefem klanu i wymyśl własną nazwe klanu

Ps. nie śmiejmy się z niego bo będzie mu bardzo przykro
LOLED!

Ps. nie śmiejmy się z niego bo będzie mu bardzo przykro
-
Damian 1998
- Jeździ konno
albo piszcczie że chcecie do klanu albo wymyślcie własny temat krytykowania i wynocha tu mają wstęp tylko ci którzy chcą do klanu!!!!!!!!!!! 
1.W twoim wypadku pisze się "klansu" !Damian 1998 wrote:albo piszcczie że chcecie do klanu
2.twoj klans nie ma przyszlosci, cl ma być prO (patrz np. [POL]jakub)
3.umrzyj.ichuj.eu !
-
Damian 1998
- Jeździ konno
mam już 4 gości w klanie jest marcin,ja,szymo,paweł
jak chcecie do klanu to dajcie nazwe kenji a hasło żmija
Co zamierzasz osiagnac we 4 graczy? Jeden jedzie na ferie, inny wali gruche przy kompie i ma w d*pie TM'A, trzeci idzie na browara a Ty sam w klansie. Nie lepiej było by k**wa dolaczyc do jakiegoś innego klansu?
Zal ludzie :/
Zal ludzie :/
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
^^ misia nie ma, dlatego wali w chujaszopinski_pl wrote:misi wali w chuja równo z tym modem
Dzieciaku, jeśli chcesz stworzyć klan to:
A. Zapisz go na tmpl.info i trackmanianations.com
B. Stwórz stronę klanu
C.
A. Zapisz go na tmpl.info i trackmanianations.com
B. Stwórz stronę klanu
C.
Nie denerwuj się takDamian 1998 wrote:albo piszcczie że chcecie do klanu albo wymyślcie własny temat krytykowania i wynocha tu mają wstęp tylko ci którzy chcą do klanu!!!!!!!!!!!
Poznan rules! Lech rules! ale Legia w. not rules ;0
Sam wy****dalajDamian 1998 wrote:i wynocha
Oto na waszych oczach rodzi się historia
. Stare tematy o nazwie np. "ESG(ekipa szybkiego gienka) ogłasza rekrutację" odchodzą do lamusa. Teraz sexy i modne są tematy "kto chce do klasnu to piszta". A patrząc na ten login to od razu temat powinien być zamknięty bo już nie ma siły tłumaczyć kolejnemu idiocie że nikt tu nie chce klanów które są zakładane przez dzieci które nie mają się szansy dostać do żadnego innego klanu.
-
Damian 1998
- Jeździ konno
słuchaj w moim klanie jest 20 latek nie denerwuj mnie
jak chcecie do klanu to dajcie nazwe kenji a hasło żmija
bo co? naskarzysz na nas do mamy?Damian 1998 wrote:słuchaj w moim klanie jest 20 latek nie denerwuj mnie
czego damian nie zrozumiales w zdaniu "zakladane przez dzieci"? ty wlasnie jesteś dzieckiem, nie masz, wnioskujac po twoim pr0 nicku nawet 10 latmat 1117 wrote: już nie ma siły tłumaczyć kolejnemu idiocie że nikt tu nie chce klanów które są zakładane przez dzieci które nie mają się szansy dostać do żadnego innego klanu.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
^^ i co, wpadnie do mnie i mi wpierdoli ?Damian 1998 wrote:słuchaj w moim klanie jest 20 latek nie denerwuj mnie
hehe, ma 20latka w "klanie", dobre to 
Niech spierdaala szpilac w Tibie takie moje zdanie ichuj.eu. Tam pelno tego scierwa 8-12 letnich wiec GTFO !
Sekłe ty wyglądasz jak Agnieszka Dygant i nikt ci tego nie wygaduje, a ty się przyczepiasz do Horneta jak nawet do Ciebie nie mówił 
Chyba Ci się coś pokićkało ^^Maciek wrote:Sekłe ty wyglądasz jak Agnieszka Dygant i nikt ci tego nie wygaduje, a ty się przyczepiasz do Horneta jak nawet do Ciebie nie mówił

<- Drzwi