Nadeo tracks

Stworzone przez was trasy, skiny, filmiki i inne
XyX
Lubi ostrą jazdę

Nadeo tracks

Post by XyX »

Ja nigdy nie uwazalem, ze nadeo to shit. Tam się wychowalem i zawsze będę pamietal wieczorne pogaduchy na [POL]desk.pl ;-) Wtedy wszyscy tam wchodzili, wszyscy grali i nie marudzili. Jednak podzielam zdanie coofa - mini to shit. Nie wiem jak na tym mozna jeździć. Przeciez to prawie jak lolmapy, tylko ze zamiast farta wymagaja skilla :| każdy ma swoj gust, ja nadeo lubilem, lubie i lubic będę. Natomiast mimo, ze na mini jeżdżę coraz czesciej, nigdy tych trasek nie polubie :P
envy
Osiwiał za kierownicą

Nadeo tracks

Post by envy »

Coof wrote:A moim zdaniem mini to shit. Nigdy wszystkim nie dogodzimy :P Czy zrobie filmik z mini, czy z nadeo.
tez popieram mini to shit, szczegolnie swensena, t-stara sa nawet spoko, przynajmniej wymagaja sporego skilla
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Nadeo tracks

Post by Maxer »

jakub wrote:nadeo się poprostu niektorym niepodoba, po poziom jest dosc wysoki na nich, i nie moga zrobić dobrych mieisc na serwerach z wlasnie tymi trasami.
potem pisać, ze nadeo to szit, jest poprostu zalowe.
^^ może jest i tak jak jakub mowi, ze ktos wpadnie na nadeo , nie idzie mu to mowi ze ma to w d*pie, bo mapy sa do bani. ja napisalem ze nadeo to shit, ale jakos daje rade na nich smigac :) może nie jak jakub :D każdy ma dobor mapek jaki jemu odpowiada, ja przykladowo mam w d*pie mini, nadeo i speedway maps. tych ostatnich szczegolnie nie lubie, bo tam smiga się na fullspeed, i czas na tych mapach zalezy tylko od tego ze jak nisko pojedziesz na walrajdzie, jak pojedziesz loop i jak wyrobisz kilka zakretow. pzdr :D TECH MAPS 4EVER :!:
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Nadeo tracks

Post by Jakub »

czy nadeo, czy mini, czy jakiś techniczny długi custom, sa slabsze i lepsze trasy, i moim zdaniem, nie powinno się mowic, ze kategorycznie jakieś tam mapy sa shit.
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Nadeo tracks

Post by Maxer »

wlasnie tak jest, nigdy wszystkim nie dogodzisz, jak robi się film TMN. :D jedni chca wlasnie nadeo mapy, drudzy mini, inni jeszcze coś innego.
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Coof
Osiwiał za kierownicą

Nadeo tracks

Post by Coof »

W trakcie filmu leci Prodigy - Out of space, a na końcu jest Gentleman - Rage and Anger
Image
XyX
Lubi ostrą jazdę

Nadeo tracks

Post by XyX »

OK, wielkie dzięki ;-)
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Nadeo tracks

Post by Kinguś »

Filmik bardzo dobry,chce zrobić coś podobnego.Ładna muza.
Post Reply

Return to “Trasy, Skiny, Filmy, Mody”