Straszne lagi
Straszne lagi
Mam taki problem: otoz mam straszne lagi gdzy gra wiecej niz 25 graczy. Jak sobie z tym poradzic
Jak mozna to ominac 
Straszne lagi
Na miejscu Mava dałbym cie na najbardziej denerwującego gracza ;p Są dwa rozwiązania :
1. Albo obniż ustawienia grafiki
2. Kup sobie szybszego neta.
1. Albo obniż ustawienia grafiki
2. Kup sobie szybszego neta.
Straszne lagi
Najszybszy net sprzedaja na allegro na dyskietkach, naprawdę warto się pomeczyc i poszukac, ja trafilem na tak zajebistego ze smiga super, nie mam zadnych zastrzezen, a tylko za 15 zł kupilem.
Aha no i kupuj tylko na dyskietkach verbatim, bo sa dosyc porzadne i rzadko się psuja, a jak kiedy kupilem na jakiejs dyskietce NONAME to niedosyc ze chodzil zalowo to jeszcze się po miesiacu zepsul:/
jeśli ci pomoglem proszę o pochwale
Aha no i kupuj tylko na dyskietkach verbatim, bo sa dosyc porzadne i rzadko się psuja, a jak kiedy kupilem na jakiejs dyskietce NONAME to niedosyc ze chodzil zalowo to jeszcze się po miesiacu zepsul:/
jeśli ci pomoglem proszę o pochwale
Straszne lagi
....ja miałem kiedyś dawno już temu Geforce6600Gt 128 chyba i miałem lagi(poszła na złom,suka) ,ale podkręciłem ją programem Riva Tuner i problem z lagami znikł.
Więcej grzechów nie znam z doświadczenia.
....i nie dziwcie się jak nOOb otwiera nowe tematy gdy w obcji" szukaj" odnajduje bzdury
Więcej grzechów nie znam z doświadczenia.
....i nie dziwcie się jak nOOb otwiera nowe tematy gdy w obcji" szukaj" odnajduje bzdury
χιερο πεδια
Straszne lagi
chcesz to podaj maila - wyślę ci instalke neta
zakładam że jesteś na tyle inteligentny ze podczas gry nie masz włączonych programów typu p2p...
zakładam że jesteś na tyle inteligentny ze podczas gry nie masz włączonych programów typu p2p...

Straszne lagi
wlasnie
wylacz nie porrzebne programu
typy skype,i różne g*wna. Wiem ze to mało da ale zawsze coś. Slyszalem tez ze jak ma się ukryte ikony na pulpicie to tez szybciej np. się coś sciag. może tez zadziala w grze. I nie wiem tez czy brak widocznosci samochodow przeciwnikow tez coś da. ale aby je usunac poczytaj w poradniku
wylacz nie porrzebne programu
typy skype,i różne g*wna. Wiem ze to mało da ale zawsze coś. Slyszalem tez ze jak ma się ukryte ikony na pulpicie to tez szybciej np. się coś sciag. może tez zadziala w grze. I nie wiem tez czy brak widocznosci samochodow przeciwnikow tez coś da. ale aby je usunac poczytaj w poradniku
Sr0k
Straszne lagi
co wy gadacie o kartach graficznych, jak on ma te lagi tylko, jak jest > 25 ludzi na serwie?
net lub slabszy procek(napisz jaki masz sprzet).
ogolnie wylacz w ustawieniach w grze p2p i ustaw polaczenie z netem na modem 33,6k na wstepnym screenie jak uruchamiasz gre.
net lub slabszy procek(napisz jaki masz sprzet).
ogolnie wylacz w ustawieniach w grze p2p i ustaw polaczenie z netem na modem 33,6k na wstepnym screenie jak uruchamiasz gre.