ps.jest to nowy klan nie oczekujcie zbyt wiele
BW rekrutuje
BW rekrutuje
Klan BW zaprasza
Próg punktowy 500 kontakt 9873716
ale mam już 1 może 2
BW rekrutuje
500 punktów to się w jeden, dwa dni robi chłopie chyba cie po***ało żeby limit punktów albo rankingu dawać, skill się k**wa liczy, i tak się ten klasn rozpadnie za hmm...10 dni ? Niech będzie, ale powodzenia mimo to.
BW rekrutuje
no niewiem ja mam trochę ponad 500 a gram 4 michy :I
BW rekrutuje
PACINO wrote:no niewiem ja mam trochę ponad 500 a gram 4 michy :I

500 pkt to ja mogę w niecałą godzinkę uzbierac
BW rekrutuje
a ja sam nie wiem co z tymi pkt-ami i za co one są :PP jbc to to powiedzcie 
BW rekrutuje
Lol... on gra 4 miechy ma 500 pkt... ja gram 3 miechy i mam ponad 8k pkt... zal...
BW rekrutuje
smiejesz się z niego, a w tym samym poscie jednak wzwracasz uwagę na punkty, i się z nimi chwalisz. nie rozumie. jak one takie niewazne, to chyba tez nie wazne, jak ma się ich wiecej niz ktos, czy myle się?iAm wrote:Lol... on gra 4 miechy ma 500 pkt... ja gram 3 miechy i mam ponad 8k pkt... zal...
BW rekrutuje
to się wetnijcie o flaszke ze będzie dluzej niz 2 michy

BW rekrutuje
Nie mylisz się, przyznaję. Ale, jak by na to nie patrzeć, pkt zdobywa się za zwycięstwa nad lepszymi w rankingu od siebie zawodnikami, a wygrać z nimi tylko można wtedy, gdy się dobrze jeździ (skill). Także, tak czy siak, punkty MUSISZ zdobywać, czy tego chcesz, czy nie:>
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
BW rekrutuje
^^ punkty mozna również dostac za 3manie strzalki do przodu ;/ ja coś o tym wiem, bo tak robilem, ale skonczylem z tym, bo to nie ma sensu i jest zbyt proste ^iAm wrote:Nie mylisz się, przyznaję. Ale, jak by na to nie patrzeć, pkt zdobywa się za zwycięstwa nad lepszymi w rankingu od siebie zawodnikami, a wygrać z nimi tylko można wtedy, gdy się dobrze jeździ (skill). Także, tak czy siak, punkty MUSISZ zdobywać, czy tego chcesz, czy nie:>
BW rekrutuje
wow a ja myslalem ze pkt sa za to ile razy udalo ci się poprawic swoj czas

BW rekrutuje
Źle myślałeś... -> http://tmpl.info/faq.php ;>PACINO wrote:wow a ja myslalem...
BW rekrutuje
@pacino
jak tak myslales, to nie jestem pewny, czy już przyszedl dla Ciebie ten czas, aby tworzyc team.
@iam
widocznie jednak nie rozumiesz, czemu tu tyle ludzi pisze, ze punkty sa nie wazne. fakt, aby zdobyc je, trzeba wygrac z wyzej rankowanymi graczami. tylko ze na to wlasnie nie musi być potrzebny skill.
nie mowiac już o tym, co maxer napisal, jest przeciesz sporo boosterow, ktozi ze swoimi accountami jada tez na "normalnych" serwerach.
czesto nie jest potrzebny skill, aby z takim noskillowym boosterze wygrac.
jak np patrzysz na polski ladder, to chyba nie myslisz, ze np misi jest 8., a jarecki 93. gracz w polsce, no nie? tak samo slovenia na pewno nie jest 5, team na swiecie, a polska 27.
poprostu zapomnij o tych punktach, to sa nic nie mowiace, puste liczby.
jak tak myslales, to nie jestem pewny, czy już przyszedl dla Ciebie ten czas, aby tworzyc team.
@iam
widocznie jednak nie rozumiesz, czemu tu tyle ludzi pisze, ze punkty sa nie wazne. fakt, aby zdobyc je, trzeba wygrac z wyzej rankowanymi graczami. tylko ze na to wlasnie nie musi być potrzebny skill.
nie mowiac już o tym, co maxer napisal, jest przeciesz sporo boosterow, ktozi ze swoimi accountami jada tez na "normalnych" serwerach.
czesto nie jest potrzebny skill, aby z takim noskillowym boosterze wygrac.
jak np patrzysz na polski ladder, to chyba nie myslisz, ze np misi jest 8., a jarecki 93. gracz w polsce, no nie? tak samo slovenia na pewno nie jest 5, team na swiecie, a polska 27.
poprostu zapomnij o tych punktach, to sa nic nie mowiace, puste liczby.
BW rekrutuje
ale to chyba trochę trudne wygrac z leprzymi
ps. to jak zdobywaja punkty ci co sa w ranku na samej gorze ??
ps. to jak zdobywaja punkty ci co sa w ranku na samej gorze ??

<- Drzwi