ban na fc mini

Pierwsza darmowa wersja TrackManii
Post Reply
Hype
Samochodowy prawiczek

ban na fc mini

Post by Hype »

hi, chcialbym wiedziec czy jest mozliwosc odbanowania mnie jak dostalem bana na serwerze FC Mini? bana dostalem bo suwak w wyniku nieporozumienia dal vote na ban dla mnie, niestety vote przeszedl. mam w zwiazku z tym prosbe o odbanowanie. z gory dzięki pozdrawiam...
Kaiotso
Doświadczony driver

Re: ban na fc mini

Post by Kaiotso »

Hype wrote:hi, chcialbym wiedziec czy jest mozliwosc odbanowania mnie jak dostalem bana na serwerze FC Mini? bana dostalem bo suwak w wyniku nieporozumienia dal vote na ban dla mnie, niestety vote przeszedl. mam w zwiazku z tym prosbe o odbanowanie. z gory dzięki pozdrawiam...
a co takiego zrobiłeś ze dal na Ciebie vota?
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

ban na fc mini

Post by Maciuś »

Następnym razem jak ktoś "przypadkowo" na Ciebie zavotuje na bana to szybko wyjdź z serwa zanim vote przejdzie ;) Wtedy nic ci się nie stanie, taki tips ;p
Hype
Samochodowy prawiczek

ban na fc mini

Post by Hype »

Maciek wrote:Następnym razem jak ktoś "przypadkowo" na Ciebie zavotuje na bana to szybko wyjdź z serwa zanim vote przejdzie ;) Wtedy nic ci się nie stanie, taki tips ;p
wlasnie zrobilem tak a ban i tak jest... :/

edit: nic nie zrobilem poprostu na czacie pisalismy i zle zrozumial moja wypowiedz... :/
Last edited by Hype on 13 January 2008, 13:49, edited 1 time in total.
Maxer
Lubi ostrą jazdę

ban na fc mini

Post by Maxer »

skoro dal ci vota na bana, to mial jakiś powod, dostales bana bankowo za nic ? nie wierze 8)
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Hype
Samochodowy prawiczek

ban na fc mini

Post by Hype »

no przeciez mowie ze za nic poprostu pomylka.

jakiś koleś kilka sekund wczesniej dostal bana a jacys goscie rozmawiali o tym ze graja w 3 mecz i ja wtedy pwiedzialem ze "ja tez chce" i suwak oczywiście pomyslal, ze chodzi mi o bana a mi chodzilo o to, ze chce z nimi zagrac... :D

btw: maxer ty czasem w irx nie byles?

edit: może ma ktos gg do scrapplera to bym sobie z nim pogadal... ?
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

ban na fc mini

Post by Maciuś »

MAXERRR wrote:skoro dal ci vota na bana, to mial jakiś powod, dostales bana bankowo za nic ? nie wierze 8)
Nie wierze ^^ Skoro na TMPL są takie przyjeby jak np. arekzpolski (XD) to co dopiero w grze. na pewno jest od chuja takich co się bawią kickowaniem i banowaniem... i to nie koniecznie dzieci neo... 8)
suwak
Zaczyna szaleć na ulicach

ban na fc mini

Post by suwak »

lol racja może była pomyłka ale ja dałem 1 vot a 15 innych osób?? które klikneło f1 tez się pomyliło? niewiem pogadam ze Scrapem i może Cie odbanuje...
Image
Image
Hype
Samochodowy prawiczek

ban na fc mini

Post by Hype »

suwak wrote:lol racja może była pomyłka ale ja dałem 1 vot a 15 innych osób?? które klikneło f1 tez się pomyliło? niewiem pogadam ze Scrapem i może Cie odbanuje...
suwak gdybys nie dal glosowania nie było by bana :>

pogadaj z nim, bo trochę mi zalezy, bo to chyba jedeny serwer na ktorym gralem... poki co ban jest nadal...

edit: ban zdjety, mozna zamknac temat...
Post Reply

Return to “TrackMania Nations”