[GŁOS] Odkrycie roku wśród graczy
mimo ze zaglosowalem na Jareckiego to to co Lechu wyprawia wydaje się być niepojęte masz moj glos zią
po wczorajszym meczu nie watpilem dac glosa na lecha.
nie tylko, ze regularnie gral w reprze, STC i PL, ale również wczoraj na meczu z TCW poprostu był sporo lepszy niz jarecki.
jarecki tez jest super gracz, i na pewno jego czas jeszcze przyjdzie.
jarecki jest bardzo angazowany w tmn, i nie raz siedzialem z nim do rana na teamspeaku. bardzo go lubie, i mam nadzieje, ze nie będzie na mnie zly. chciałem poprostu podac parę faktow, aby rozmysleliscie swoj glos.
nie tylko, ze regularnie gral w reprze, STC i PL, ale również wczoraj na meczu z TCW poprostu był sporo lepszy niz jarecki.
jarecki tez jest super gracz, i na pewno jego czas jeszcze przyjdzie.
jarecki jest bardzo angazowany w tmn, i nie raz siedzialem z nim do rana na teamspeaku. bardzo go lubie, i mam nadzieje, ze nie będzie na mnie zly. chciałem poprostu podac parę faktow, aby rozmysleliscie swoj glos.
Last edited by Jakub on 14 January 2008, 20:53, edited 1 time in total.
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
Teoria spiskowa jakaś? ;]brzerzanin wrote:spoko już cale tcw postawilo na jareckiego^^
Nie no, nie ma u nas 14 aktywnych graczy... To już bardziej "potężny front", nie? ;P
no to niech cale pol postawi na lecha 
Jak Lechu nie będzie prowadzil to stworze 20 kont i będę na niego glosowal :FFFFFFF