Napisałem na pebie (polish elite board) posta ale jakoś długo to trwa (już 2 dzień czekam a posta nadal nie uaktualnili) więc szperam po necie aby zaproponować komukolwiek zaineresowanemu tą grą ściągnięcie pakietu 110 map (zrobionych i zatwierdzonych przeze mnie, niestety z powodu tego, że jest ich dużo to mniej więcej tylko połowa jest ozdobiona i w dodatku jedynymi testerami byli kuzyn i siostra, więc "validate" mapy nie jest na hiper super ekstra poziomie, bo na części map trudność leży w przejechaniu jej w ogóle a nie w przejechaniu na złoto ;P). Dałem na Rapidshare.com plik (0.56Mb -miniaturowy pliczek) i teraz szukam, kogoś kto go ściągnie. Dołączyłem tam plik w formacie PDF (otwierany za pomocą np. Adobe Readera) własnej roboty, w którym umieściłem mini kurs tworzenia własnej serii (do expert, advenced i beginner training można dołączyć inne serie, które też jedzie się na medale wg. mnie fajny bajer
http://rapidshare.com/files/83190873/Tr ... a.rar.html
Życzę miłej gry i jakby ktoś pytał to mam też mapy (własnej ale porządnej roboty ;P) do Heroesa IV i (uwaga!