[GŁOS] Najlepszy clan leader
Seque? on nie jest cl'em zadnego zespolu
to sa awardy za caly rok a nie aktualne 
jak przystalo nie glosuje na siebie i nikt inny pewnie nie zaglosuje, bo nikt już nie potrafi docenic ile się napracowalem przy fbn
jak przystalo nie glosuje na siebie i nikt inny pewnie nie zaglosuje, bo nikt już nie potrafi docenic ile się napracowalem przy fbn
Last edited by envy on 14 January 2008, 20:27, edited 1 time in total.
Biorąc pod uwagę zaangażowanie to chyba zgodzicie się że Gobis nie ma sobie równych... Jeśli chodzi o rozpoznawalność to chyba jakub więc chyba ci dwaj wymiatają, głos na Gobisa 
ehh...sry man, ale dziś czuje jakiś kwas do CiebieSeque wrote:jak przystalo nie glosuje na siebie i nikt inny pewnie nie zaglosuje, bo nikt już nie potrafi docenic ile się napracowalem przy fbn
nie głosujesz, bo byś miał 1 głos - i byłoby wszystko jasne
zart. of corse biitch!
po takim poscie drogi sekłe to bym cie usunął z tej listy.
a poszedł won!
;p
albo jak chcesz to zrób wsyztskim po gałeczce ;f
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
liczylem, ze slowik, freazy czy inny co był dłuższy czas w fbn doceni moj wysilek...
..spoko.
widzisz, już kogoś poruszyło sumienie!
widzisz, już kogoś poruszyło sumienie!
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
heh Seq zapomniałem o Tobie dałem z tego co pamiętam na Jakuba 
edit: do nikogo nic tutaj nie mam ale z mojego punktu widzenia trochę nierozumiem tego ze bulet i radus pozdro dla nich mają więcej głosów niż Seq, myślę że jednak wielu myli pewną rzecz i patrzą na to co jest teraz czyli ze Seq nie jest Cl żadnego teamu, niepamięć o fbn i tak nie przeszkadza w tym ze można stwierdziż iż Seq to dobry Cl i pełnił w FBN tę funkcje w pełni swoich możliwości
edit: do nikogo nic tutaj nie mam ale z mojego punktu widzenia trochę nierozumiem tego ze bulet i radus pozdro dla nich mają więcej głosów niż Seq, myślę że jednak wielu myli pewną rzecz i patrzą na to co jest teraz czyli ze Seq nie jest Cl żadnego teamu, niepamięć o fbn i tak nie przeszkadza w tym ze można stwierdziż iż Seq to dobry Cl i pełnił w FBN tę funkcje w pełni swoich możliwości
Według mnie prawda jest taka, że trudno ocenić pracę (bo tak to można nazwać) CL'a danego teamu przez ludzi spoza jego drużyny. Ludzie oceniają to co widzą, a niestety efekty działań CL'i nie zawsze są spektakularne i łatwe do zauważenia. Ja nie głosuję w tej kategorii, bo szczerze mówiąc nie potrafiłbym powiedzieć kto z wymienionych jest najlepszym Clan Leaderem.
No jakoś tak IrRed napisał prawdę. Ale ja zagłosowałem na jakuba, bo w kilku klanach byłem i jakoś tak mam punkt odniesienia. Na poważnie to byłem w ExD, RR, GT i POL. No to widzę, że tutaj jakoś wszyscy decydują o tym co ma być. Jakub ma te plakietke, ale nic nie robi tak jak on chce, a kieruje się dobrem ogółu. Rip w GT nic nie robi, a tutaj widać, że się Kubuś angażuje. RR to tam długa historia, a ExD to w ogóle z tego co pamiętam Ferdek robił wszystko co chciał sam :E

ej
ssiecie boba ?
ssiecie boba ?