Czemu Niemcy Banują Polaków na FC MINI ???
jak to mój kumpel powiada: "WALIĆ NIEMCA W KASK!!"
cokolwiek to znaczy
Chamstwo i skurwysyństwo w kraju... trza wymyślić skrypta na graczy jeżdżących dla nacji "panuf"
Piekna tolerancja :? Ludzie po***ało się wam w glowkach ? Sami rasisci :? To jest jedna lub dwie osoby a nie cale niemcy. Zal :?
http://ichuj.euGOBIS wrote:Piekna tolerancja :? Ludzie po***ało się wam w glowkach ? Sami rasisci :? To jest jedna lub dwie osoby a nie cale niemcy. Zal :?
Wytępić!!!

Niecmy to ......

przecież każdy wieKamill35 wrote:Niecmy to ......![]()
![]()
![]()
jak byłem ostatnio sam na FC MINI to też 2 neokidy niemieckie zbanowały :?
Poznan rules! Lech rules! ale Legia w. not rules ;0
raczej w hełmcobham wrote:jak to mój kumpel powiada: "WALIĆ NIEMCA W KASK!!"cokolwiek to znaczy
nie! w kask! tak samo jak się nie wali tylko uderzaTRZ3CI wrote:raczej w hełmcobham wrote:jak to mój kumpel powiada: "WALIĆ NIEMCA W KASK!!"cokolwiek to znaczy
dobry niemiec nie jest zly. wlasnie kupilem sobie nowiutkie sluchawki Sennheiser HD 201, dzwiek wymiata i na dodatek za przyzwoitą cene :shock: http://www.dvhardware.net/review84_sennheiserhd201.html
k**wa, to, że niemcy pomordowali nam połowę społeczeństwa to nic ;f Was obchodzi tylko to, że dostaniecie bana na jakimś zapiździałym serwerze, tak, jakby nie było innych, co? Aż żal dupe ściska jak to czytam ;f
głównie żydów. No dobra, przestane bo jeszcze ktos pomysli, ze jestem antysemitąiAm wrote:kur**, to, że niemcy pomordowali nam połowę społeczeństwa to nic ;f
PS. wy bierzecie ten topic na serio?
Rasiści -.-
Rasiści ?! My ?! Widzisz gdzie mieszkam...GOBIS wrote:Rasiści -.-
Fakt...Bad Olo wrote:Ludzie, kurrwa, po co się spinac? Luz kurrwa
Olo jak zwykle rozluźnia atmosferę:P Słyszałem, że "rozluźnia" nie tylko to... :>
No dobra przesadziłem z tą nacją "panuf" no ale nie zaprzecze że przedwczoraj i wczoraj dostałem po kicku od jakichś tam niemców i to na moim ulubieńszym serwie
Grałem wtedy bany ostro poszły, z 5 osób wyleciało ;E