Pomysł
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
Pomysł
hmm nawet nawet pomysl ale coś mi się wydaje ze będą sprzeczki kto ma być w tym dream teamie i w rezultacie kupa wyjdzie ale powodzenia

Pomysł
wszytko chyba ładnie pięknie... ale czy nie lepiej wybrac jakiegoś "kapitana" który wybeierze sklad tych 2-ugo ligowcow ? :>
to samo mozna by zrobić w ekstraklasie
to samo mozna by zrobić w ekstraklasie
Pomysł
"nie wierzysz w ludzi !!"
(szpan)
w sumie pomysł niezły w pierwszej lidze też by wypadało coś podobnego wykombinować, np. tydz. po zakonczeniu pl5 ...
ale chyba Wilda nie będzie miała czasu dla takiego meczu
bo przy meczu K&D POL(I vs II) Jakub powiedział że chyba nie będą już grali sparów ...
w sumie pomysł niezły w pierwszej lidze też by wypadało coś podobnego wykombinować, np. tydz. po zakonczeniu pl5 ...
ale chyba Wilda nie będzie miała czasu dla takiego meczu
- marcin18109
- Doświadczony driver
Pomysł
R7
Derty, Cinek ,Milo
/edit wykasowalem tego homszoma
Derty, Cinek ,Milo
/edit wykasowalem tego homszoma
Last edited by marcin18109 on 05 February 2008, 17:25, edited 1 time in total.
Pomysł
Kurna nie orientuje się w tej lidze tak więc Najlepsza Piątka wg Me ze sceny TMN (nie uwzględniam Wildy)
Cinek
Siekiera
JaRo
Kostek
Psikuta
Cinek
Siekiera
JaRo
Kostek
Psikuta
KIMKOLWIEK BĘDZISZ, WSPOMUŻ MNIE! SPRAW BYM MÓGŁ DALEJ PISAĆ POSTY! NAPISZ DO ADMINA YARDA!!
Mój nick w TMN: Simon
Pij Tran i GRAJ!
Pij Tran i GRAJ!
Pomysł
jak miło ale nie stety ja na pewno tam nie pasuje :]
ale najbardziej usmialem się z
j/w - n/c :]
a 2 jak maja grać K&D na K&D -.-
ale najbardziej usmialem się z
Code: Select all
UD
Homszom
j/w - n/c :]
a 2 jak maja grać K&D na K&D -.-
Pomysł
mwahahahahahahahahha XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD WRAHAHAHHAHHAHA BUHAHAHAHAHA LEŻEEEEEEE NIE mogę HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAjoz314 wrote:Kurna nie orientuje się w tej lidze tak więc Najlepsza Piątka wg Me ze sceny TMN (nie uwzględniam Wildy)
Cinek
Siekiera
JaRo
Kostek
Psikuta
rozumiem, że chciałeś powiedzieć Ci z drugiej ligi
Dlaczego się tak śmiałem?

Pomysł
Sorry COOF! To przecież oczywiste gdyby nie to że napisałem (NIE UWZGLĘDNIAM WILDY) Tak to cała wilda by była na tej liściejoz314 wrote:Kurna nie orientuje się w tej lidze tak więc Najlepsza Piątka wg Me ze sceny TMN (nie uwzględniam Wildy)
Cinek
Siekiera
JaRo
Kostek
Psikuta
Pomysł
Nieee. Być może ja nie znam poziomu tej waszej ligi. Ja wymieniłem graczy których znam i uważąm że dobrze grają. No po prostu Mea Culpa!
KIMKOLWIEK BĘDZISZ, WSPOMUŻ MNIE! SPRAW BYM MÓGŁ DALEJ PISAĆ POSTY! NAPISZ DO ADMINA YARDA!!
Pij Tran i GRAJ!
Pij Tran i GRAJ!
Pomysł
powiedzialbym kto ma grać ale w 2 lidze się nie orientuje w 1 na pewno bym wymienil
Grono
Jarecki
Khasius
Szyna
Lookash
nie uwzgledniam Wildy i wlasnego klanu:)
Grono
Jarecki
Khasius
Szyna
Lookash
nie uwzgledniam Wildy i wlasnego klanu:)