że w jakim sensie???Fatality wrote:ja przede wszystkim stawiam na realizm w moich skinach
Skiny baj Tiggeri
Skiny baj Tiggeri
Skiny baj Tiggeri
Model zniszczeń może 
Skiny baj Tiggeri
Być może mat 1117. Coof ty zrobiłeś dobre porównanie. A co do Ciebie fatality chodziło mi oto że po dwóch skinach nie można oceniać. Pokaż więcej
KIMKOLWIEK BĘDZISZ, WSPOMUŻ MNIE! SPRAW BYM MÓGŁ DALEJ PISAĆ POSTY! NAPISZ DO ADMINA YARDA!!
Mój nick w TMN: Simon
Pij Tran i GRAJ!
Mój nick w TMN: Simon
Pij Tran i GRAJ!
Skiny baj Tiggeri
COOF!! Opanuj się!Coof wrote:A sram na to. Jak to tylko skiny to ssiesz tiggerozilla.
Skiny baj Tiggeri
Skiny baj Tiggeri
nie robię skinow do gry w która nie gram >< i nie chce mi się codziennie robić nowego skina jak trzeci
Skiny baj Tiggeri
Chcieć a móc to dwie różne sprawy, jeśli tego nie pojmiesz, nie zrozumiesz, że Trzeciemu (prawdopodobnie) robienie skinów przynosi samozadowolenie i uczucie satysfakcji. Nie rozumiesz tego? To stfu i gto.Tiggerozilla wrote: i nie chce mi się codziennie robić nowego skina
Skiny baj Tiggeri
Wyjdź stąd.iAm wrote:Chcieć a móc to dwie różne sprawy, jeśli tego nie pojmiesz, nie zrozumiesz, że Trzeciemu (prawdopodobnie) robienie skinów przynosi samozadowolenie i uczucie satysfakcji. Nie rozumiesz tego? To stfu i gto.Tiggerozilla wrote: i nie chce mi się codziennie robić nowego skina

Skiny baj Tiggeri
ta spadaj iam bo mnie niepotrzebnie(wal się cufMISI wrote:Wyjdź stąd.iAm wrote:Chcieć a móc to dwie różne sprawy, jeśli tego nie pojmiesz, nie zrozumiesz, że Trzeciemu (prawdopodobnie) robienie skinów przynosi samozadowolenie i uczucie satysfakcji. Nie rozumiesz tego? To stfu i gto.Tiggerozilla wrote: i nie chce mi się codziennie robić nowego skina
Last edited by haiyoshi on 06 February 2008, 11:43, edited 1 time in total.
Skiny baj Tiggeri
I następna kłótnia :E
iam cicho
MISI :*
Tiggełi ahhaha! "niepotrzebnie" a nie "nie potrzebnie" :E A tu Cię mam
iam cicho
MISI :*
Tiggełi ahhaha! "niepotrzebnie" a nie "nie potrzebnie" :E A tu Cię mam

Skiny baj Tiggeri
\Coof wrote:majk94polska i mój wykład na temat filozofii i pro gameraszopinski_pl wrote:hmmmm [KA] skądś znam ten klan
XDDDDDDDD jakie 94 ?? ;p