Pomysł
Pomysł
yyyy wilda ale o ile wiem mistrzostwo Polski zdobyl pol team? a oni graja dla PS

-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
Pomysł
To może coś innego:
Coś podobnego do F1 Race tylko że w TMN. Zależnie od ilości graczy by się wstawiło odpowiednią ilość lig tzn.: bierze udział 24 graczy to będą 3 ligi.
W lidze mogłoby brać udział max 8 graczy.
Tak jak w F1 odbywałyby się kwalifikacje.
Coś podobnego do F1 Race tylko że w TMN. Zależnie od ilości graczy by się wstawiło odpowiednią ilość lig tzn.: bierze udział 24 graczy to będą 3 ligi.
W lidze mogłoby brać udział max 8 graczy.
Tak jak w F1 odbywałyby się kwalifikacje.
Poznan rules! Lech rules! ale Legia w. not rules ;0
Pomysł
to jest ogolnie pomysl nad ktorym już rozwalzalem mniejwiecej. o lidze czy tez turnieju F1. coś jak jest teraz tylko normalny sezon zblizony do formuly 1... na mapach odwzorowanych do tych prawdziwych efek... przed każdym dniem wyscigu kwali itp... poprostu f1 w trackmanie dla hmm 24 graczy ? nastepnych 24 f2 ? jeśli byli by chętni ? :>
Pomysł
kiedyś już był taki pomysl, gdzies poltora roku temu, i nic z tego nie wyszlo.
powod jest pewnie taki, ze w niedziele czesto sa jakieś turnieje, np PL, NC lub nawet może być STC.
poza tym, nie wiem komu by się chcialo grać 60 lapow, ktore trwaja okolo godzine, i to bez przerwy.
trzymajmy się lepiej formy gry, która jest grana na turniejach miedzynarodowych, wiec rounds, to nam wiecej da.
powod jest pewnie taki, ze w niedziele czesto sa jakieś turnieje, np PL, NC lub nawet może być STC.
poza tym, nie wiem komu by się chcialo grać 60 lapow, ktore trwaja okolo godzine, i to bez przerwy.
trzymajmy się lepiej formy gry, która jest grana na turniejach miedzynarodowych, wiec rounds, to nam wiecej da.
Pomysł
Ale jak zagramy na rounds, to i tak 20 osób wypadnie z toru i koniecjakub wrote:kiedyś już był taki pomysl, gdzies poltora roku temu, i nic z tego nie wyszlo.