Drivers Cup
- raczek2322
- Jeździ konno
Drivers Cup
Drivers Cup to turniej drużynowy.Zapisy proszę prowadzić na forum lub na gg 7458561. Poszukuje też pomocnika do prowadzenia turnieju chętni gg 7458561. :)
[ Dodano 11 lutego 2008, 14:43 ]
A mapy na których chcielibyście żeby rozgrywać turniej wysyłajcie na e-maila raczek1994@o2.pl
[ Dodano 11 lutego 2008, 14:43 ]
A mapy na których chcielibyście żeby rozgrywać turniej wysyłajcie na e-maila raczek1994@o2.pl
Drivers Cup
sry, ale tmpl ma raczej w d*pie twoj drivers cup a ta nizsza czesc sceny (ud, p4g itd.) maja wlasny ud cup, wiec daruj sobie miszczu
- raczek2322
- Jeździ konno
Drivers Cup
ale to będzie za 3 tyg. zaczyna się 1 marca
Drivers Cup
Myślisz że znajdziesz teraz jakieś dobre drużyny? w ogóle co to ma być za turniej? Jakieś większe info byś dał, a nie tylko że cup się odbędzie.
Drivers Cup
Po pierwsze. Czy ty już robiłeś jakiś konkurs, przypatrywałeś się tworzeniu? Bo tutaj ludzie nie bedą chcieli konkursy zorganizowanego przez n00ba. I jeszcze nagroda! Bez nagrody nie ma konkursu. Przyjrzyj się, UD#Cup. To jest bardziej profesjonalny i prestiżowy turniej!
Drivers Cup
HAHAHAHA kolo tu mnie rozj**ałeśPrzyjrzyj się, UD#Cup. To jest bardziej profesjonalny i prestiżowy turniej!
W SWIETOKRZYSKIM TYLKO KSZO!!!!!!!!!!!
Drivers Cup
może udział w 2men1cup? Właśnie, jak tam ten "projekt"?
Drivers Cup
Zobaczymy slowik ma miec zdejmowanego simlocka w Poznaniu.
Drivers Cup
a korwa myslisz ze nie widzial nikt jak ty jezdzisz ^^ odezwal się pr0 ja nie mowie przynajmniej ze nie jestem noobemprzez n00ba
[ Dodano 11 lutego 2008, 17:54 ]
UD cup buahahah chyba raczej eswc ...

Drivers Cup
Czepiacie się! Ja nie mówię że UD#Cup jest profesionalny, ale lepszy od tego co on robi! A co do n00ba ja jestem n00bem ale nie robię Turniejów!
Drivers Cup
On robi ;d Ciekawe co zrobi jak nie ma już gorszych teamów niz te w UD cup bez obrazy;d Chyba ze reaktywuje KSZO <LOL>.
- raczek2322
- Jeździ konno
Drivers Cup
ja tylko próbuje turniej zrobić już 1 robilem tak rok temu a wy od razu krytykujecie nie dajecie nawet szans nazwa nie robi znaczenia (chyba) ?
Drivers Cup
No to dajesz jakiś regulamin, opis reozgrywki , jakie teamy itp...
- raczek2322
- Jeździ konno
Drivers Cup
reguglamin co mam mówic mecze bedą w sob i niedziele teamy które się zgłoszą jak będzie dużo teamów (w co wątpie zeby chociaż 2 były by dobrze było
) to pedą kwalifikacje
Drivers Cup
Haha raczek 2 teamy najpierw kwalifikacje a potem, 1 mecz i koniec mamy zwyciezce? 
- raczek2322
- Jeździ konno
Drivers Cup
jak by byla 2 teamy to był by od razu finał
NO WESCIE ZGŁOŚCIE SIĘ KTOŚ NA GG 7458561
[ Dodano 11 lutego 2008, 18:56 ]
albo by się nie odbyło
[ Dodano 11 lutego 2008, 18:56 ]
albo by się nie odbyło