To wideo podsumuje moją karierę trackmakera w TMN

Stworzone przez was trasy, skiny, filmiki i inne
Post Reply
Zeo
nawro

Post by Zeo »

Każdy (no może niekażdy) wie, że niedługo nadciągnie nowa TrackMania. Z tego powodu też kilku twórców tras skończyło tworzyć nowe mapy i czekają na nową grę. Ja zachowałem się tak samo, ale chciałem w jakiś sposób podsumować to, co udało mi się zrobić w edytorze tras. Zapisałem sobie powtórki ze wszystkich moich 25-ciu tras, nagrałem je, dokonałem "fuzji" i stworzyłem to oto wideo. Nie chciałem wam pokazywać tego, że potrafię zrobić wideo, moim celem było stworzenie czegoś, co podsumuje moją karierę trackmakera w tej cudownej grze i sprawdzenie jak moje trasy wyglądają z nieco innej perspektywy. Jeśli spodobała się wam muzyka, sprawdźcie autorów i tytuły piosenek na końcu filmu. Czekam więc na następną grę z serii TM i na wasze opinie.

http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 4261415188
Last edited by Zeo on 18 August 2006, 17:36, edited 1 time in total.
Image
Image
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Bardzo fajny filmik. Bardzo dobrze pracujesz kamerami i ujęcia nie są zbyt dynamiczne i chaotyczne. Specyficzne tło muzyczne daje tu fajny nastrój i mimo tego, że nie jestem fanem takiej muzyki te melodie ładnie się tu komponują i dobrze brzmią.

Jednym słowem good job.
Liczę na to, że po zakończeniu TM Polish LEague też nam nakręcisz małe podsmumowanie. Pókico lecędodać to na stronkę CDD

PS. Popraw link, bo wcisnęło się tam to [/img]
ADIo
Zaczyna szaleć na ulicach

kiła

Post by ADIo »

pisze, że ten plik jest niedostępny :evil:
Wally
Team Poland

Post by Wally »

Jestem pod wielkim wrazeniem. Kapitalnie zrobiony film, po obejrzeniu jego az chce mi się robić trasy ;) Na filmie pokazane sa bardzo ciekawe ujecia, kapitalne sciganie się, bardzo dynamioczne trasy, jestem pod wrazeniem ze udalo ci się je przejezdzac caly czas na tak wysokim poziomie (bo w Hot Seat to robione było chyba :P?)
Coz, swietna sprawa.
również Nawro czekam na TMU, bo tam będzie tyyyyyle klockow, a ja gram w TMN dopiero od wersji Nations, wiec mozliwosc roznych srodowisk będzie dla mnie cudowna :)
Pozdrawiam i mam nadzieje ze kiedyś zrobimy jakas wspolna trase ;) Bo naprawdę kapitalne trasy robisz z tego co tam widzialem, a ja bym się sporo nauczyl :) Pozdrawiam
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Zeo
nawro

Post by Zeo »

Wielkie dzięki za miłe słowa. :D Wally, nie to nie było robione w HotSeat ;), każdą powtórkę jeździłem oddzielnie w Solo. Co do muzyki wiadp1, to specjalnie do tego widea chciałem użyć piosenkę, która najbardziej ze wszystkich na świecie mi się podoba. Cieszę się też że spodobało ci się brzmienie.

PS. Good job to dwa słowa ;)

No i wideo zaczęło podobać się również na świecie. :D
Image
Image
Gacek
Samochodowy prawiczek

Post by Gacek »

naprawdę Fajny Filmik ;) Pomijajac Rozdzielczosc W Jakiej Jest Puszczony Filmik, Bo Prawie Nic Nie Widac :P Ale Da się Oglondac :). jeśli coś Jeszcze będziesz Robil Z Tego Typu Daj znać :D Chetnie Objeze.

Pozdro!
Nie Zadawaj się Z Debilem, Najpierw Zniży Cię Do Swojego Poziomu, Potem Pokona Doświadczeniem.
Image
Image
R1p
Lubi ostrą jazdę

Post by R1p »

Mnie tam się bardziej podoba gif gacka :)
PS
Jak znajde chwile czasu i mi się net odmuli to na bank obejrze.
Post Reply

Return to “Trasy, Skiny, Filmy, Mody”