Jaka to gra?
Jaka to gra?
wygląda jak tibia 3d 
Jaka to gra?
Pierdolłem na glebe jak przeczytałembulet wrote:sims 2 cztery pory roku?
Mam nick MATIPL
Jaka to gra?
Ja też pierdolłem jak to przeczytałem. Dobra sry, ale musiałem, nie wytrzymuje z takich dzieci :F EOTmateusz wrote:Pierdolłem
Jaka to gra?
Ok, zgadujcie bjaczys, jak nie to dam inny screen innej gry o 22 coś albo jutro^^
Jaka to gra?
No dobra, to coś łatwego, żeby nie było problemów:P
Ehh... dobre początki mojej przygody z grami (taka malutka retrospekcja, pewnie wielu w to grało:>)

Ehh... dobre początki mojej przygody z grami (taka malutka retrospekcja, pewnie wielu w to grało:>)

Jaka to gra?
tibia?
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Jaka to gra?
ehehe wiedziałem, że taka odpowiedź się pojawi:> Ale niestety, siekiera, nie masz racji^^,
Jaka to gra?
diablo 1, sacred,
Siekiera=Siekierka
Jaka to gra?
Pamiętam recenzje tego w jakimś gram.tv czy innym takim ale nie pamiętam tytułu :/
Jaka to gra?
guitar hero
Jaka to gra?
Frets on fire
h0lus nie mógł się zalogować i napisałem to za niego. jeśli wygra to prawdziwa nazwa, to on daje skrina.
h0lus nie mógł się zalogować i napisałem to za niego. jeśli wygra to prawdziwa nazwa, to on daje skrina.

Jaka to gra?
To holus dajeCoof wrote:Frets on fire
Jaka to gra?
wszystkie tycoony są takie same więc można tylko strzelać;/
Jaka to gra?
Napisał ze Beer Tycoon i to jest to przeciez ;p