Polish Community Track 3 [Informacje, zapisy]
szopek moja doszła ?? bo mi nie odpisałes 
na gg nic nie mam, na mailu tez echoPsikuta wrote:szopek moja doszła ?? bo mi nie odpisałes
siekiera mimo ze kinga trasa jest krociutka to imo jedzie się plynniej
Pisze 15s to 15s a nie jakieś miniasy do obcinania i tracenia grywalności ;EE
Moja wysłana więc 8 
uffff.......
a nie wiem czemu nie doszlo za 1 razem ;/
uffff.......
a nie wiem czemu nie doszlo za 1 razem ;/
a jak moja?
Ok Biaczysz. Teraz oficjalnie zamykam zgłaszanie kandydatur i wysyłke mapek. Szopek dostał już 8 mapek a dokładniej: Seque, KInga, Shadowa, Foxika, Psikuty, Diżoka, Siekiery, Bałaganiarza. Jutro Szopek mam nadzieje przesle mi zestawienie graczy od 1-8 wiec napisze tu info. Za Twoją prace Szopek wielkie dzięki!
Myśle ze już za 2 dni mozemy zaczac budowe.
PS: Niestety mogło zdarzyc się tak ze niektórych mapek Szopek Mógł nie odczytać, bowiem takie osoby albo wysyłały z innego konta linki, albo nie podpisały się, takie osoby musze poinformowac ze niestety nei będą mogły wzias udziału w budowie
. Myśle ze jedynym pocieszeniem dla nich będzie to ze prawdopodobnie ruszy produkcja drugiej mapki Community : Polish Community Track 4 wiec będą mogły tam się zapisac ;E 
PS: Niestety mogło zdarzyc się tak ze niektórych mapek Szopek Mógł nie odczytać, bowiem takie osoby albo wysyłały z innego konta linki, albo nie podpisały się, takie osoby musze poinformowac ze niestety nei będą mogły wzias udziału w budowie
mam mapki od Seque kinga shadowa foxyego balagana siekiery dizoka i psikuty.
jezdzilem je wczoraj dosyc dosyc i zaraz dopatrze co trzeba i podam kolejnosc
1-najlepsza mapka
8-najgorsza:
1. Diżok
2. Foxy
3. Shadow
4. Bałaganiarz
5. Seque
6. Siekiera
7. Psikuta
8. King
Siekiera dalem Ci szanse ale zrezygnuj z robienia tych "lejow" bo nie idzie CI to ^^ King zrobi dobry kawalek i będzie gites
przyjemnej roboootyyyyy !
jezdzilem je wczoraj dosyc dosyc i zaraz dopatrze co trzeba i podam kolejnosc
1-najlepsza mapka
8-najgorsza:
1. Diżok
2. Foxy
3. Shadow
4. Bałaganiarz
5. Seque
6. Siekiera
7. Psikuta
8. King
Siekiera dalem Ci szanse ale zrezygnuj z robienia tych "lejow" bo nie idzie CI to ^^ King zrobi dobry kawalek i będzie gites
Last edited by szopek on 21 February 2008, 23:23, edited 1 time in total.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
ja nie mialem czasu na zrobienie mapki, sry z gory. ^^
Lol,to jest chamstwo szopek nie rozumiem twojej decyzji ale co tam ;E
Czyli jeśli dobrze Cię rozumiem, uważasz, że najlepszą mapkę zrobił Diżok?Szopek wrote: 1-najlepsza mapka
2-najgorsza:
1. Diżok
tak bo jest plynna i zajebista, nie wiem czemu Cie to dziwi ?iAm wrote:Czyli jeśli dobrze Cię rozumiem, uważasz, że najlepszą mapkę zrobił Diżok?Szopek wrote: 1-najlepsza mapka
2-najgorsza:
1. Diżok
King ja CIe znam i wiem ze coś jesteś w stanie odpierdolic wiec wole nie ryzykowac ^^
Nic, tylko się pytam, z czystej ciekawości, bo nie wiadomo mi nic o tym, by on wcześniej robił tracki. Ale cieszę się, że ktoś z mojego teamu się tym zajmuje, chciałem się tylko upewnić:>
king wklei na początek w 11 później doklei w 12 i kawałek skończony 
Last edited by siekiera on 21 February 2008, 23:30, edited 1 time in total.
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
dobra mapke zrobil mam nadzieje ze coś na PL6 da bo może być ciekawieiAm wrote:Nic, tylko się pytam, z czystej ciekawości, bo nie wiadomo mi nic o tym, by on wcześniej robił tracki. Ale cieszę się, że ktoś z mojego teamu się tym zajmuje, chciałem się tylko upewnić:>
Dobra skończyłem kawałek pracowałem nad nim aż 20 min sam niewiem czemu tak długo ale coś mi ciągle nie pasowało,jest tak jak pisał wally o PCT1 " ma ją przejechać każdy noob ale żeby można było uzyskać dobre czasy'czyli taki speed kawałek gładki ale 1 trudny zakręt.W sumie nie miałem wiele miejsca do popisu,ale się starałem.Wrzuce ją jutro szopkowi ;p
Dobra dzięki Szopek za robotę. dzięki równiez wszystkim mapperom, chciałbym pogratulować Diżokowi, bo myśle ze odnalazł teraz swoje umiejetnosci w budowaniu map, naprawdę robi swietne mapy i zachecam go do zrobienia kilku na pl6, moim zdaniem jeden z najlepszych mapperów polski (mimo ze to jego jedna z kilku mapek), jeszcze chciałbym dodać ze ja o 20 stworze mapke (a własciwie tylko nazwe) i do tego pliku będziecie budowali swoje kawałki poczawszy od 8 mappera, po kazdej zmianie mapki musza trafic do mnie na gg: 4480824, a ja będę je przesyłac dalej
MIŁEGO BUDOWANIA!
najgorszy mapper zaczyna?
tak
Siekiera=Siekierka

<- Drzwi