LAN PARTY W ŁODZI CDN....
maj i namioty genialny pomysl
ale zrobmy to po eswc i tak troszke po maturach. bo na eswc nie będę mogl być to chcialbym chociaż na lana wpasc... 
no to gitara:
Scary zapewnia ze będzie na 100000 % choć w tym czasie (koniec maja) broni prace. To jest prawidłowe nastawienie

OBSŁUGĘ KOMP MAMY ZAŁATWIONĄ......co z koszulkami?
[ Dodano 24 lutego 2008, 19:28 ]
YO i mamy DATĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31.05.2008 - 01.06.2008 LAN PARTY
POTRZEBUJE PILNIE NR TEL DO "TOMKA" Z KONSTANTYNOWA ŁÓDZKIEGO NA gg!!!
Scary zapewnia ze będzie na 100000 % choć w tym czasie (koniec maja) broni prace. To jest prawidłowe nastawienie
OBSŁUGĘ KOMP MAMY ZAŁATWIONĄ......co z koszulkami?
[ Dodano 24 lutego 2008, 19:28 ]
YO i mamy DATĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31.05.2008 - 01.06.2008 LAN PARTY
POTRZEBUJE PILNIE NR TEL DO "TOMKA" Z KONSTANTYNOWA ŁÓDZKIEGO NA gg!!!
...
fuck, chciałem na koncert metalici 28 maja do chorzowa pojechac 
Po ile bilety stoją?Seque wrote:fuck, chciałem na koncert metalici 28 maja do chorzowa pojechac
Dołączam się do pytania Ripka:> Też bym pojechał, bo w sumie z Rudy Śląskiej to jest niedaleko:>
aaaa i scrap co do punktu 3 czyli poprowadzenia rozgrywek chetnie pomoge, mam nadzieje ze się przydam 
bilety na plyte sa po 125 jak np. http://allegro.pl/item318327794_metalli ... lyta_.html
Bilety od 125zl (plyta i boczne sektory) 150 2 srodkowe(prawie) sektory i 185 środkowy sektor
http://img108.imageshack.us/img108/9569 ... 121tt8.jpg
http://img108.imageshack.us/img108/9569 ... 121tt8.jpg
Miło -_-
Prawie jak dobra cena ;]
Prawie jak dobra cena ;]
trochę za wczesnie:F niektorzy maja szkole i może im się to zkolidowac z innymi rzeczami może bardziej koniec czerwca... po zakonczeniu roku szkolne co biacz? wtedy rodzicie daja wieksza swobode (nie zapominajmy o niepelnoletnich!!) i będzie na pewno lepiej bo jak ktos pomysli ze w pon do budy..:F

łoj losie :/ i o tym mówiłem. To jest sobota i w niedzile powrót. Potem są wakacje i znowu ten jedzie bo już ma wykupione inny coś tam itp. Jest termin i już
Nawet jak będzie 5 osób to i tak rewela
- a 5 będzie bo na bank będą:
SCARY, JA, HOLO, STAR, JARECKI ..... i pewnie paru innych
Odnośnie transportu to podpowiadam (bo gadam z wami z osobna
) żebyście napisali kto jedzie autem i skąd to się inni dopiszą
, np Jarek wali z Rzeszowa wiec pakować mu się na kipe 
Nawet jak będzie 5 osób to i tak rewela
SCARY, JA, HOLO, STAR, JARECKI ..... i pewnie paru innych
Odnośnie transportu to podpowiadam (bo gadam z wami z osobna
...
wiec ja bd:Dnamioty sa spoko:Dtylko nie pasuje mi pomysl "obsuga browara dla pelnoletnich"ale to jeszcze jakos zalatwimy ale deklaruje swoja obecnosc:Dhaahahaha
Kurwy zawsze się zdazają
Gdyby jakiś LAN był w wakacje to bym pojechał z bratem ciotecznym. Inaczej mnie rodzice nie puszczą. No a tak to szkoda 
Co do biletów, to myślę, że skoro to Metallica, to cena jest niska
Co do biletów, to myślę, że skoro to Metallica, to cena jest niska

szkoda ze nie tydzień później, w moje urodziny, na 50% pojade
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
no powiem tak jeśli Jarecki jedzie autem z rzeszowa to ja się pakuje na fure jeśli mozna
Ja z Krk wiec chyba dalo by się jakos zrobić?? No i lolcia tez kolo rzeszowa 

jeszcze nic pewnego czy przyjadę, różnie to bywa w życiu... Ale checi mam jak najbardziej pozytywne
Co do transportu to raczej wybiore inne środki lokomocji niz własny samochód z tego powodu iż nie zamierzam do 3.06 czekac az wytrzeźwieje i będę mógł prowadzic
Wszystko wyjdzie w praniu...
Wszystko wyjdzie w praniu...

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Jaro, to razem jedziemy pociągiem ;] (chyba, że ojciec będzie jechał do Łodzi do hurtowni, to mnie i Lolke weźmie , a w 2 strone pociągiem:P )
Co do projektu koszulek - napiszcie coś więcej jak chcielibyście żeby wyglądała, czy z przodu i z tyłu ma coś być i czy czarno biało czy kolorowo(będzie trochę drożej :? ) zrobię projekt jak tylko mi coś więcej napiszecie (a i czy ma pisać Lan Party Lódz czy K. Łodzki , czy nazwa którą wymyślicie
)
jak bym jechał na 100% (99% jadę, już mi pozwolili) to mógłbym zrobić te koszulki tutaj (ojciec ma sklepy z odzieżą ;P koszulki załatwie taniej, a kolega pracuje w biurze reklamy(czy jak to się nazywa to by mi zrobił)
a termin jeszcze 2-3 tyg. pózniej i good - oceny już wystawione ;]
Co do projektu koszulek - napiszcie coś więcej jak chcielibyście żeby wyglądała, czy z przodu i z tyłu ma coś być i czy czarno biało czy kolorowo(będzie trochę drożej :? ) zrobię projekt jak tylko mi coś więcej napiszecie (a i czy ma pisać Lan Party Lódz czy K. Łodzki , czy nazwa którą wymyślicie
jak bym jechał na 100% (99% jadę, już mi pozwolili) to mógłbym zrobić te koszulki tutaj (ojciec ma sklepy z odzieżą ;P koszulki załatwie taniej, a kolega pracuje w biurze reklamy(czy jak to się nazywa to by mi zrobił)
a termin jeszcze 2-3 tyg. pózniej i good - oceny już wystawione ;]
Last edited by Psik on 25 February 2008, 11:16, edited 1 time in total.
Mnie na bank nie będzie (slub brata), wiec milej zabawy i chlanska do upadlego piczki. 

szkoda Khas;d przynajmniej wieksza szansa na wygranie xDD a ktos ze slaska autem? albo chociaż pociegiem data z leksza nie za bardzo mi pasuje ale zrobie wszystko by być;dd Grzegorz zalatw pole namiotowe bądź jakieś pokoje;dd