nudE REKRUTACJA
nudE REKRUTACJA
1 miejsce się zwolniło, ale to już xyxa pytaj
nudE REKRUTACJA
Phi, kamil jak mnie ksyks skreślił to Ciebie tym bardziej -.- (wcale nie sądze że jestem jakiś zajebisty as, ale zawsze lepszy niż jakiś kamil
)
nudE REKRUTACJA
Popieram, Ya:> Ale i tak lamisz ;p
nudE REKRUTACJA
o o to ja się wypowiem z ksyksem już mi się dobrze żyje no i ten tego Pablo ma mi podać trasy bo będę sprawdzany do was 
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
nudE REKRUTACJA
nie nie znudził się i nadal istnieje po za tym nie mów ze mój bo iAm a ale nie będę każdemu pokolei opowiadał Ci co wiedzą o co chodzi to wiedzą
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
nudE REKRUTACJA
ey serio napisałbym wam zcemu z nw odszedłem ale nie chce spamować albo zrobie tak.
Otóż jak wiadomo Rd moje połączyło się z nw iAm-a więc Cl jesteśmy obaj a 2 dni temu na servie nw patrze a iAm wyjebyuje z tekstek kogo wolicie jako Cl bo moim zdanie powinna rządzić jedna osoba, to ja za takie coś dziękuje nasram. ok koniec spamu
ehhh czekam na mapki do rekrutacji ;p
Otóż jak wiadomo Rd moje połączyło się z nw iAm-a więc Cl jesteśmy obaj a 2 dni temu na servie nw patrze a iAm wyjebyuje z tekstek kogo wolicie jako Cl bo moim zdanie powinna rządzić jedna osoba, to ja za takie coś dziękuje nasram. ok koniec spamu
ehhh czekam na mapki do rekrutacji ;p
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
nudE REKRUTACJA
Ty na bank masz coś z baniakiem. Wystarczy że się zobaczy Twój opis na stornie teamu nw. Ja na miejscu żadnego CL bym Cię nie przyjął, ponieważ w 99% opuścisz ich klan nie będąc w nim nawet tygodnia. Więc rada na przyszłość: problemy z klanami zachowaj dla siebie. Tyle z mojej strony. Sorawa stary, musiałem to napisać. Nie obrażaj się :X pozdro ^^
nudE REKRUTACJA
u nas w nudE glownym cl'em jest Pablo choć wiekszosc roboty, zalatwianie servow itp. zalatwia szym, wiec nie wiem w czym masz problem slowik. koniec offtopa, tylko wasze propozycje do rekrutacji