Polish Community Track 3 [Informacje, zapisy]
już skonczylem i wyslalem foxiemu
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
ogien z ta mapa, chce ja zobaczyc i zrobić jakas fajna dekoracje do niej 
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
spoko teraz.. ja mam mapke.. już skonczylem swoj fragmencik;p;)
teraz tylko zastosuje swoje prawo do poprawy 5 elementow bo mi się nie podobaja 2 sprawki:);]
teraz tylko zastosuje swoje prawo do poprawy 5 elementow bo mi się nie podobaja 2 sprawki:);]
Wiesz co Maciek powiem, jedynie RZALLLLLLLL, jeśli Ci się nie chce czytac to lepiej się nie trudz i nie pisz już nic bo jakbys wiedział 2 grupy już nie ma, mapki wysyłam do kazdego po kolei zaktualizowaną, oczywiście Eren mozesz się zajac MT, chetnie Cie przyjmiemy, dostaniesz mapke na samym koncu, wielkie THX za jedyną narazie pomoc w dziedzinie MT, mapka narazie jest niezła, parę elementów na pewno idzie do przebudowy i wiecej DRIFTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! panowie i ciasnych ostrych zakretów i efektownych PŁASKICH i dosyc łatwych skoków POZDRO
Mhahaha a w pierwszym poście jest 2 grupa XD N1.
Taa tylko potem jest napisane ze jest za mało członków i już jej nie ma -.- Dobra już tego nie komentuje bo zal.alaska
Co ty chcesz,Alaska jest fajna
To co 10 osó ma robić trase ? Dziękuje, nie chce 
I co z tego,nie jesteś cudownym maperem,twoje odejście wiele nie zmieni,prosić nikt cie nie będzie XD
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
ehhhh, maciek zrób ta mapke, poprawisz parę elementow na pewno
co do erena, to ja najpierw musze dorwac mapke, zeby dekoracje zrobić, najwyzej wysle pozniej erenowi, zeby mt zrobil.
neistety lista już jest ustalona na 8graczy, wiec Maciek mozesz jak coś się zapisac na PCT4 
ogień kułwa !!!!!!!!!!
u kogo jest mapka? Balagan? czy już dalej ;p
u kogo jest mapka? Balagan? czy już dalej ;p
Jeszcze PCT3 nie skończona a już można się zapisywać na PCT4 ;P
Foxy kierownik :F
kto ma mape foxy nie śpij tylko pisz kto ma mape
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
no Heycia! Jak coś to wszystko jest w najlepszym porządku i praca wre. Troszke się mapka popsuła, nudna się zrobiła wiec troszke ja przerobiłem (wiekszosc zostawiłem, dobudowałem troszke) Poza tym miałem wazny tydzien w szkole wiec mnie nie było ale wszystko jest pod kontrola wiec się nie martwcie :p oczywiście MAPKE PRZERABIAŁEM KONSULTUJAC się Z NAJLEPSZYMI MAPPERAMI POLSKI ZEBY NIE BYŁO ;E. Mapka jest teraz u mnie, potem diżok lekko ja pozmienia w srodku bo już nic nie mozna dobudowywac bo mapka już ma 1:05, a Shadow zrobi finisz i już (jakiś efektowny (jeszcze mu tego nie mówiłem
)) ALE się POSTARAM POWIEDZIEC! Pozdro :p
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
hehe, jak shad skonczy mapke, to niech mi wysle, postaram się zrobić jakas fajna dekoracje 
ok,ok ale jak mapka będzie na typ PL-hubi-C to ja się wypisuje^^ i odpisz na gg;fFoxy wrote:a Shadow zrobi finisz i już
powstał mały problem Max bo widzisz miałem mała wenne twórcza i z dizokiem lekko przyozdobilismy mapke, ma tylko 3700 elementów ;E. Jak coś to doozdobisz ja albo pozmieniasz jakieś dekoracje i mozesz ozdobic finish i wraz z tym graczem co się zgłosił "Ebenezerem" (przepraszam Cie niestety zapomniałem jak się nazywasz)(tym co się zgłosiłchyba na 5 albo 6 stronie zrobisz MT POZDRO (albo z Lunim ostatecznie poprawisz traske, może Cobham się do Was dołaczy "D)

<- Drzwi