pary 1on1...
pary 1on1...
czlowieku nie gadaj o Jakubie bo na 1 mapie wygralem 7:0 pozniejsze 2 mapy to nie były moje ulubione a wrecz jak dla mnie zje***** ale to tylko fakt nie ma co się tlumaczyc bo winny się tlumaczy Jakub wie jak było bo wciaz do niego mowilem a on nie reagowal był w transie choć pomimo jego transu to ja zawsze prowadzilem tylko ze wykonalem glupi blad i stracilem pozycje do 0 mnie nie pojechal a o ile się nie myle to w malych punktach wygralem bo na 2 mapie było chyba 7:5 a na 3 7:4

pary 1on1...
Wie ktos może czy Picek jeszcze gra w TMN . Bo niewiem co teraz bo niby mam z nim jechac w 1vs 1 a podobno on już niegra??
pary 1on1...
gra bo go niedawno widziałem w grze...*TCW*Loly wrote:Wie ktos może czy Picek jeszcze gra w TMN . Bo niewiem co teraz bo niby mam z nim jechac w 1vs 1 a podobno on już niegra??
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
pary 1on1...
cześć chciałem ogłosić ze oddaje mecz walkowerem z masterem , wydarzyła się nie ciekawa sytuacja i musze jechać do szpitala do znajomego, przepraszam mastera ze dopiero teraz otym pisze . I gratuluje zwycięstwa^^.
pary 1on1...
No bo Lookash zdublował Boota na multi lapie 2 razy xDDDFoxy wrote:Mam pytanko, dlaczego ja wygrałem z botem 156:0 a lookash 168:0?
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
pary 1on1...
^^ ehhh, szkoda, ale gg master ^^ przeszedles1X4rd451 wrote:cześć chciałem ogłosić ze oddaje mecz walkowerem z masterem , wydarzyła się nie ciekawa sytuacja i musze jechać do szpitala do znajomego, przepraszam mastera ze dopiero teraz otym pisze . I gratuluje zwycięstwa^^.
pary 1on1...
Nieszkodzi, chcesz możemy za tydzień (kiedy już odpadne, bo gram z lokashem ^^) zagrać ten mecz, ale 4fun już.1X4rd451 wrote:cześć chciałem ogłosić ze oddaje mecz walkowerem z masterem , wydarzyła się nie ciekawa sytuacja i musze jechać do szpitala do znajomego, przepraszam mastera ze dopiero teraz otym pisze . I gratuluje zwycięstwa^^.
Dziękuję, dziękuję. Autografy potemMAXERRR wrote:^^ ehhh, szkoda, ale gg master ^^ przeszedles1X4rd451 wrote:cześć chciałem ogłosić ze oddaje mecz walkowerem z masterem , wydarzyła się nie ciekawa sytuacja i musze jechać do szpitala do znajomego, przepraszam mastera ze dopiero teraz otym pisze . I gratuluje zwycięstwa^^.
Last edited by Master on 03 March 2008, 10:47, edited 1 time in total.
pary 1on1...
Meczu nie było . Ja caly czas siedzialem na GG i na TMN pisalem do niego a od niego zadnej reakcjii. Wiec niewiem .
pary 1on1...
Last edited by Kinguś on 03 March 2008, 17:34, edited 1 time in total.

<- Drzwi