Nowy klan - [RH]
Nowy klan - [RH]
Zoo być może, ale żeby od razu spółka...
Nowy klan - [RH]
Jakub, przecież sami pisali, że team nie jest dla robienia superzajebistych czasów, jest to po prostu grupka znajomych, którzy mają wspólny cel: dobrze się bawić:> Weź czasem na luz, nie musisz wszystkiego krytykować, m8^^
W sumie, to zdanie dobitnie uświadamia mnie w moim przekonaniu:)james_gastowski na stronie RH wrote: stworzony dla wygłupu przez grupkę obywateli tegoż forum, Republiki Herbacianej
Nowy klan - [RH]
na jaki ci luz?iAm wrote:Jakub, przecież sami pisali, że team nie jest dla robienia superzajebistych czasów, jest to po prostu grupka znajomych, którzy mają wspólny cel: dobrze się bawić:> Weź czasem na luz, nie musisz wszystkiego krytykować, m8^^W sumie, to zdanie dobitnie uświadamia mnie w moim przekonaniu:)james_gastowski na stronie RH wrote: stworzony dla wygłupu przez grupkę obywateli tegoż forum, Republiki Herbacianej
przeciez spytalem, czy to ma być zart.
niewiem gdzie ty jakos krytyke wyczytales.
Nowy klan - [RH]
wiesz, naczytałem się tyle Twoich wypowiedzi, że nie wiem, czy to sarkazm, ironia czy może pytanie normalne... Ale skoro to zdanie jest traktowane jako pytanie, to ok. przepraszam.Jakub wrote:to ma być jakiś zart?
Nowy klan - [RH]
Dla Kinka:
Odpowiedź:jakub wrote:prezes, public relations? co wy jesteście jakas Sp. z.o.o.?
Naucz się, głąbie, czytać. umrzyj.stworzony dla wygłupu[...]
Nowy klan - [RH]
teraz to żeś dowalił bleh weź człowieku ja niezadałem żadnego pytania to na co niby odpowiadasz? 
Nowy klan - [RH]
Weź się k**wa zamknij, bo już mnie wkurwiasz. Nawiasem mówiąc, nie tylko mnie...kink wrote:a tak ściślej to jakub zadał 3 pytania
Nowy klan - [RH]
Matko boska!
Takie rozmowy to się prowadzi na GG, albo ostaecznie PW/PM :/
BESZCZEŚCICIE NASZ KLAN ;p
dobra, nie żart, ale proszę bez spamu i ogólnie to temat można zamknąć...
EDIT:
[quote] Nawiasem mówiąc, nie tylko mnie... [/quote]
Nawiasem nie można mówić
Takie rozmowy to się prowadzi na GG, albo ostaecznie PW/PM :/
BESZCZEŚCICIE NASZ KLAN ;p
dobra, nie żart, ale proszę bez spamu i ogólnie to temat można zamknąć...
EDIT:
[quote] Nawiasem mówiąc, nie tylko mnie... [/quote]
Nawiasem nie można mówić
Nowy klan - [RH]
Jeśli to kogoś obchodzi, w co jednak wątpię, informuję o prawdopodobnym bliskim upadku RH, a to z powodu, iż Republika Herbaciana jako forum po ponad roku świetności obecnie już prawie upadła, a bez niej klanu nie będzie. Rzekłem.
Nowy klan - [RH]
To RH dopiero teraz powstał a ja myślałem że już jest od dawna przecież nawet w tm mieli przed nickiem tag RH
Nowy klan - [RH]
Kijek wrócił :/
Nowy klan - [RH]
Loxley? Ty czasem nie masz zbyt czarnych myśli? Ja nie bym nawet nie pomyślał o tym żeby zlikwidować Team [RH] nawet ( co jest niemozliwe) sama Republika Herbaciana upadła. Trochę optymizmu!
PS. Troszkę zaktualizowany wątek o Postawowych informacjach o RH: http://www.clone.webplus.net.pl/viewtop ... 4688#24688
PS. Troszkę zaktualizowany wątek o Postawowych informacjach o RH: http://www.clone.webplus.net.pl/viewtop ... 4688#24688
Nowy klan - [RH]
Jak forum upadnie, to się ludzie rozejdą i tyle. I koniec będzie.
A optymizmu u mnie nie ma co szukać
A optymizmu u mnie nie ma co szukać