LAN PARTY W ŁODZI CDN....

Chlany!
Post Reply
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Post by RaDuS »

u mnie w namiocie hashkomora wiec trzeba jakiś pakiecik wykupic
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

A może by coś zczitować i popytać starych...ale i tak mnei nei chcecie :cry:
Image
FRED
Street shaman!

Post by FRED »

MrOoZiO wrote:Fredzio mozna się przylaczyc do pakiecikow?? chetnie się zintegruje :)
Ziomuś, prosta sprawa! :lol:

jak ten ZIP damy radę...
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
mo*majhal
Jeździ konno

Post by mo*majhal »

RaDuS wrote:u mnie w namiocie hashkomora wiec trzeba jakiś pakiecik wykupic
1?
Kurwy zawsze się zdazają
Scrappler
Yo MaDaFaKa

Post by Scrappler »

"mnie nie będzie
1.nie chce znów grać turnieju na laptopach - porażka
2. jestem nie mile widziany zapewne ^^ "

ehhhh, widzisz Pan, Panie lokash, ludzie w ogóle o to nie pytają, tylko chcą się spotkać, poznać, powygłupiać, no ale cóż właściwie to tego się mogłem spodziewać.

Niestety banditen, nie będzie PC-tów, bo ich poprostu nie mam. Robię co mogę (thx BAX :) ) żeby coś zorganizować by było cool i liczę na waszą :) pomoc. Myślę, że laptopy zupełnie wystarczą by zabawa była przednia. btw, kto ma swój i jest sprawny :) to proszę może wziąść jak ma taką możliwość, a nóż widelec się przyda :)

Co do koszulek, to Psikuta zrób proszę wzór białej tak jak cię prosiłe, to będzie dużo miejsca na podpisy- ja nie wyprałem koszulki z tamtego roku i będę w niej - jest super :)

Do tych co nie będą: szkoda noobki, wielka szkoda :( ale rozumiem, że nie każdemu pasuje więc zrobimy dla was fotki i filmiki. Liczę na Kubusia, naszego miszczunia na rękę, bo kto ze mną będzie walczył jak nie ty :P

UWAGA:
myślę, że uda mi się zorganizować profesjonalny pokaz sztuk walki, przy współudziale prawdziwego mistrza Wojciecha Adamusika. Jest duża szansa, ale nie obiecuje - temat w załatwianiu :) :D
...
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Heh, Scrapp, zdaje mi się, że byłoby tam wyjebanie w kosmos:> Widać, że się starasz, co jest godne podziwu(nie każdemu by się chciało). Tak czy siak, wszyscy, którzy pracują nad tą imprezą zasługują na grande szacun!;p Ale szkoda, że nie jadę *łezka w oku*;p
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Post by RaDuS »

no Scrap kaazdy jest pelen podziwu dla Ciebie za takie organizowanie, huj z turniejem bo nikt na niego nie lidzy, chociaż rok temu rozwalilem Fredzia (pozdro dla Ciebie) bez znajomosci tras ale potem Wally ( z nim ciężko) nawet nie gralem bo po co go stresowac moim do dupy skillem ale liczyla się zabawa(Jakub zasna przed kompem) Bax gral jak nacpany a reszta się smiala było fajnie i o to chodzilo bo jeb** nagrody liczy się fun, mam nadzieje ze znow się uda i każdy wyjedzie z ucieszona micha (buzka) może będzie dalo rade jakiś domek bądź pokoj wynajac(jak w zeszlym roku) bo to by było lepsze (bo może padac jak w zeszlym roku) w ogóle guys pozdro!
RaDuS napisał:
u mnie w namiocie hashkomora wiec trzeba jakiś pakiecik wykupic

1?
zobaczymy co da się zrobić
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

no kurde z ta reka i z tym spaniem przed kompem przypomniliscie mi, ze naprawdę było fajnie (oprocz fazy wytrzezwienia, która trwala z dwa dni).
scrappler z takim chodzacym dywanen bo mnie przyjechali na dworzec, potem picie na "brata" z radusem i było jasne, ze atmosfera będzie lajtowa.
niestety w tym roku raczej mnie tam nie będzie, bo jest eswc w maiu no i nie mogę sobie pozwolic na dwa takie wyjazdy w takim krotkim czasie przez studia.
jakby nie było, zycze milej zabawy.

@scrapp
już to widze, jak ty spisz w namiocie, taaa!
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

hyhyhy o taaaaaaaaa Jakub nie denerwoj mnie ... :P Masz być !;> Mhahaa już nie mogę się doczekac :> :*

No w sumie jak będzie jakiś tani pokoj to czemu nie , bo w sumie może padac ... :P
Scrappler
Yo MaDaFaKa

Post by Scrappler »

w sumie to spałem w namiotach przez kilkanaście lat to i teraz się wyśpie :D, bo poza tym kto powiedział, że idziemy spać??? ,namioty to przykrywka dla naszych sumień :), ognisko się zrobi albo grilla i będzie RAKIETOWO :).

Ci co mają przyjechać to przyjadą choćby wczoraj, jeśli mają już takie możliwości. Niektóym koliduje to ze szkołą innym z bliskim terminem ESCW, jeszcze innym z czymś tam.
Sporo osób prosi o przesunięcie o miesiąc, by były wakacje.... sam nie wiem.... Podaliśmy termin, który komuś pasuje a komuś nie, kurcze chyba zawsze tak będzie... ale na wszleki wypadek NIE ZMIENIAJĄĆ OFICJALNIE TERMINU, proszę osoby, które zdeklarowały się że będą na 31 maj - 1 czerwiec o odpowiedź, czy za miesiąc czyli 28-29 czerwiec im pasuje - tak narazie nie zobowiązująco.
Dodam, że termin 28-29 czerwiec daje większe możliwości poszukania KWATER, bo są wakacje i akademiki już puste...... NARAZIE TYLKO PYTAM, proszę o opinie :)

a teraz spadam bo jedziemy ze Starem na wycieczkę, wyślemy wam pozdrowienia z dalekich krajów :) ciao!!
...
MISI
Pirat drogowy

Post by MISI »

scrappler wrote:proszę osoby, które zdeklarowały się że będą na 31 maj - 1 czerwiec o odpowiedź, czy za miesiąc czyli 28-29 czerwiec im pasuje - tak narazie nie zobowiązująco.
Dodam, że termin 28-29 czerwiec daje większe możliwości poszukania KWATER, bo są wakacje i akademiki już puste...... NARAZIE TYLKO PYTAM, proszę o opinie :)
Nigdy się każdemu nie dogodzi, zawsze komuś nie będzie pasować. Trzeba dać jeden termin i już się nie pytać o inne, kto może to przyjedzie, a kto nie to nie, trudno. Może też się pojawie. ;d
Image
ImageImage
LooKaSh
Team Poland

Post by LooKaSh »

scrappler wrote:"mnie nie będzie
1.nie chce znów grać turnieju na laptopach - porażka
2. jestem nie mile widziany zapewne ^^ "

ehhhh, widzisz Pan, Panie lokash, ludzie w ogóle o to nie pytają, tylko chcą się spotkać, poznać, powygłupiać, no ale cóż właściwie to tego się mogłem spodziewać.
Nie chce mi się siedzieć 20 godzin w pociągu (obie strony) żeby znów się wkurwiać na laptopa gdzie się obraz tnie, drift wchodzi z opóźnieniem, przynajmniej ja grałem na takim ale był 1 laptop taki gdzie było wszystko git tyle ze mnie do niego nie dopuścili. A tak w ogóle bez jakuba to już nie będzie to samo ^^
Wally
Team Poland

Post by Wally »

po co się wkurwiac na laptopy :) to mozna robić turnieje 4fun na lolmapach jak w ksiazu wielkim ;)
na moja obecnosc mozna liczyc 100% :) !
n ie mogę się doczekac
dzięki scrapp ze nie zapomniales o starych neokidach ktorzy graja z toba w giere :*
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Scrappler
Yo MaDaFaKa

Post by Scrappler »

NEVER WALLY :) :) :) NEVER FORGET :)

Co do terminu to tak jak powiedziałem tylko pytam BO OBOWIĄZUJE TEN MAJOWY! A pytam, bo z 15 osób (a więc dużo) się pytało o to. Nevermind :P

Lokahs pomyśl:
jeśli wyjdziesz do szkoły to musisz przejść tysiące kroków do szkoły - może nie warto
jeśli pojedziesz gdzies na wakacje to musisz przejechać masę kilometrów - może nie warto
jeśli będzie wycierał du...ę papierem a nie ręką to zużyjesz dożo papieru - może nie warto
jeśli będziesz chciał pograć w tmn to musisz włączyć komputer - może nie warto
jeśli ....... - może nie warto
MAM SZAŁOWĄ PROPOZYCJĘ DLA Ciebie, byś się chłopie nie narobił:
POŁÓŻ SIĘ, NAJLEPIEJ I CZEKAJ.... COŚ SIĘ SAMO NA BANK STANIE, NIE NAROBISZ się :lol: 8)
...
TRZ3CI
Pirat drogowy

Post by TRZ3CI »

LooKaSh wrote: żeby znów się wkurwiać na laptopa gdzie się obraz tnie, drift wchodzi z opóźnieniem, przynajmniej ja grałem na takim ale był 1 laptop taki gdzie było wszystko git tyle ze mnie do niego nie dopuścili. A tak w ogóle bez jakuba to już nie będzie to samo ^^
na LAN PARTY nie chodzi o to jak grasz, tylko o to kim jesteś :wink:
Wix
Pirat drogowy

Post by Wix »

Jak dla mnie termin majowy jest jak najbardziej okey. Wszystko ładnie pięknie zaplanowane. No ale dostosuje się do wiekszosci oczywiście. I moja obecnosc również 100 ;)

[ Dodano 05 marca 2008, 12:13 ]
TRZ3CI wrote:
LooKaSh wrote: żeby znów się wkurwiać na laptopa gdzie się obraz tnie, drift wchodzi z opóźnieniem, przynajmniej ja grałem na takim ale był 1 laptop taki gdzie było wszystko git tyle ze mnie do niego nie dopuścili. A tak w ogóle bez jakuba to już nie będzie to samo ^^
na LAN PARTY nie chodzi o to jak grasz, tylko o to kim jesteś :wink:
Dlatego też własnie jadę : P bo z graniem umnie srednio raczej bardzo srednio :P heh
Image
Wally
Team Poland

Post by Wally »

a co do terminu m ipasuje każdy po 20 maja, bo tak się sklada ze wted mi się koncza matury i jadymy z piciem z grubej rury !
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

Tylko maj :P Jak nie maj to już mnie nie zobaczycie bo się plany zmienily i zakończenie roku = Wyjazd na stale do Islandii :)
FRED
Street shaman!

Post by FRED »

jak rok temu, tak i w tym jadę (mam nadzieje:F) jednynie, żeby się z wami biczasy zobaczyć ;d

całkiem leje na to, czy będziemy grać na pc, laptopach czy na amidze ;x

sama nazwa wskazuje, ze jednym z głównych zdarzeń będzie ten turniej... ale wiadomo, w jakim ja stanie tam będę :F
Zmierzyć, to ja się zmierze z wami na eswc 8)

a lan party jadę na gorącą bibke ale wiadomo, ze turniej to też będzie przednia zabawa ;)

[ Dodano Sro Mar 05, 2008 2:06 pm ]
a co do terminu to na wakacjach też może być problem... przeciez wiele osób wyjeżdza gdzieś heeen daleko...
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Psik
Pirat drogowy

Post by Psik »

mi pasuje i ten i ten :] termin ...

co do koszulek :
jak będziecie zamawiać to podacie mi wasz wzrost... koszulka będzie za 15 zł (około)
a nadruk jeszcze kurna nie wiem boooooooo...... zamknięte było :(...

scrapp zaraz zrobię projekt na białą :roll:
Post Reply

Return to “LAN Parties”