LAN PARTY W ŁODZI CDN....
Holus, a nie dalbys rady wyruszyc kilka dni po zakocnzeniu? czym jedziesz? autem, samolotem czy czym? bo może to trochę Ci plany rozjasni a chcemy Cie zobaczyc biczys
btw. turniej to huj nie po to tam jedziemy nie k**wa? w ogóle liczycie na nagrody? ja licze na fun bo o to chodzi k**wa
btw. turniej to huj nie po to tam jedziemy nie k**wa? w ogóle liczycie na nagrody? ja licze na fun bo o to chodzi k**wa

Mi pasują obydwa terminy i zapewne będę na eswc i lanie. Tyle ze w czerwcu bym był po urodzinkach i zapewne miał bym więcej funduszy, ale tak czy siak na 95% będę.
Co do koszulki to ja pewnie wezmę dwie, jedną czarną i jedną białą, a moj wzrost : 190cm
Co do koszulki to ja pewnie wezmę dwie, jedną czarną i jedną białą, a moj wzrost : 190cm
Raduś kochanie moje Samolot ;< już mam zabukowane bilety (czy jakos tak :F) wiec raczej nei da rady :< jak nie Maj to najwczesniej was odwiedze hmm 2009-2010r.? ;< Ale jak już wrócę to spodziewaj się mnie u Ciebie :>
Wszystko mi pasuje oprócz terminu, bo wtedy w Paryżu będę :F
no ja tak samo jak wally koncze maturki i jebiemy po gorze
nie no a tak serio to pozniej chyba mnie nie ma jadę do norwegii w polowie czerwca
wiec jak coś to termin majowy elegancki 

A tak w ogóle to takie pytanko mam, czy nie jedzie ktoś samochodem gdzieś z okolic Warszawy, lub Błonia? Wally, fighter mi mówił że gdzie niedaleko Wawy mieszkasz, wiec jak byś bryczką jechał to mógłbyś nas zabrać 
a zdał już prawko ?Diav3l wrote:A tak w ogóle to takie pytanko mam, czy nie jedzie ktoś samochodem gdzieś z okolic Warszawy, lub Błonia? Wally, fighter mi mówił że gdzie niedaleko Wawy mieszkasz, wiec jak byś bryczką jechał to mógłbyś nas zabrać
To fajnie bo nie bardzo mi się chce wlec pociągiem 
Heh. To jeszcze zależy z kim się jedzie
Zresztą wolałbym taką opcję, ze na
lana przyjadę trzeźwy, a wrócę w stanie upojenia
lana przyjadę trzeźwy, a wrócę w stanie upojenia
projekt białej + nick z tyłu

imho to koszulka niezbyt ciekawa.... ta mapka jest trochę kiczowoata. Po co ona jeśli jest już dupny napis "łódź" ? Do tego każdy chyba wie, gdzie owe miasto leży... ;f czcionka nicka też jak z dupy
szkoda, ze jedynie Psikuta się tym zajął. Ja nie mam weny na takie coś. może później coś się zazębi w bani.
szkoda, ze jedynie Psikuta się tym zajął. Ja nie mam weny na takie coś. może później coś się zazębi w bani.
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
... czcionka hmmmm... napisz jaką byś tam widział :]
a mapa - mówiłem że to propozycja i się pytam czy taka może być ...

a mapa - mówiłem że to propozycja i się pytam czy taka może być ...
to już nie moja winaszkoda, ze jedynie Psikuta się tym zajął
no więc ta propozycja mi nie podchodzi 
ale jeśli się nie zmieni to i tak zarzuce sobie koszuleczke
a co do czcionki to zapodaj mi na gg Twojego maila. Coś wyśle.
i jeśli chodzi o ten nick na plecach to myśle, ze dobrze by było, zeby znalazł się tam tag danego teamu. (tak jak na niektórych koszulkach od Scrappa)
ale jeśli się nie zmieni to i tak zarzuce sobie koszuleczke
a co do czcionki to zapodaj mi na gg Twojego maila. Coś wyśle.
i jeśli chodzi o ten nick na plecach to myśle, ze dobrze by było, zeby znalazł się tam tag danego teamu. (tak jak na niektórych koszulkach od Scrappa)
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
hmm... w sumie może masz racje z tagiem :]
jutro ok.17 będę wiedział już prawie dokładną cenę
tylko gadałem z tym kolegą to
mówił że białe będą dużo taniej więc jak ktoś będzie chciał czarną to niestety chyba cena identyczna nie wyjdzie (sam nie wiem jaką wezmę )... a i projekt może się troszeczke zmienić
jakby się zmienił itp. itd to napisze a co do czcionki z tyłu to dajcie swoje propozycje i wybierzemy najlepszą
jutro ok.17 będę wiedział już prawie dokładną cenę
tylko gadałem z tym kolegą to
Code: Select all
XXXXXXXXXXXXX 18:00:59
srednio ok 70% jest drożej dla kolorowychjakby się zmienił itp. itd to napisze a co do czcionki z tyłu to dajcie swoje propozycje i wybierzemy najlepszą
a byla by mozliwosc napisania nicka ztylu i 2 drużyn? tzn:
RaDuS
FM+xp
=
.vr
RaDuS
FM+xp
=
.vr

psikuta spróbuj czcionki: Anderson The Secret Service
zaczyna robić się ciekawie.... 
jest możliwość zrobienia kolorowego tagu?
xS*FRED
jest możliwość zrobienia kolorowego tagu?
xS*FRED