Siema! Od wczoraj podczas logowania wyświetla mi się długo napis "please wait" a potem "bad proxy configuration". Sytuacja ta jest na 2 komputerach. Przedtem wszystko działało elegancko. Czy to wina z mojej strony czy jakaś przerwa na serwerach NADEO ?
P.S: Ranking też się nie wyświetla.
Gra nie łączy się z inernetem
Last edited by KIJUPL on 09 March 2008, 11:33, edited 1 time in total.
Nigdy tego nie miałem. Z tego co wiem to chyba trzeba odczekać i poblem sam zniknie.
Ostatnio coś serwery Nadeo ssą, wieć trzeba poczekać od 5 do 20 min 
Wylacz firewala albo zmien ustawienia proxy
@Master: Tylko, że u mnie te 20 minut to już prawie 24h
@Yorgi: Ustawienia są na 100% dobre, bo cały czas wszystko działało, a nic nie było zmieniane.
BTW strona trackmanii też nie działa.
@Yorgi: Ustawienia są na 100% dobre, bo cały czas wszystko działało, a nic nie było zmieniane.
BTW strona trackmanii też nie działa.
Przeskanuj swoj komputer kasperskym, nodem. Wklej loga z hijackthisa na jakieś forum ludzi, ktorzy sa od tego ekspertami. Mozliwe, ze masz jakiegoś wirusa, który blokuje Ci coś tam
No spróbuje, ale taka sytuacja jest na 2 komputerach, więc mało prawdopodobne, żeby na 2 kompach w tym samym czasie ten sam wirus się pojawił 
może zapora Ci blokuje dostep do gry w TMN przez neta? poprobuj wszystkiego.
U mnie tmn dziala, strona tez.
U mnie tmn dziala, strona tez.
Nie mam neo 
Już chyba wiem o co chodzi. To wina dostawcy internetu. Mam teraz całkiem inne IP a internet ~4 Mbit/s (miałem 1
). Pewnie administrator coś poblokował.
Ale i tak dzięki za pomoc. Pozdro.
[ Dodano 09 marca 2008, 15:57 ]
Ha! Strona TMN działa, ale... gdy wchodzę przez serwer proxy. Gdy wchodze bezpośrednio nie działa dalej. Zablokowane IP na serwerze ?
Już chyba wiem o co chodzi. To wina dostawcy internetu. Mam teraz całkiem inne IP a internet ~4 Mbit/s (miałem 1
Ale i tak dzięki za pomoc. Pozdro.
[ Dodano 09 marca 2008, 15:57 ]
Ha! Strona TMN działa, ale... gdy wchodzę przez serwer proxy. Gdy wchodze bezpośrednio nie działa dalej. Zablokowane IP na serwerze ?