1on1 pl5 maps runda 3
1on1 pl5 maps runda 3

- Sk84funPrzemo
- Zaczyna szaleć na ulicach
1on1 pl5 maps runda 3
ej a ja nie gram z maxerem>??? bo patrze na to drzewko to nie wychodziz niego żebym grał z kamilosem ??!?? 
1on1 pl5 maps runda 3
Ja już nie wiem z kim gram
Gram albo z Loonym albo Jareckim
Gram albo z Loonym albo Jareckim
1on1 pl5 maps runda 3
Ja miałem grać z lokashem w niedziele nie zgłosił się i dzisiaj do mnie na gg pisze kiedy gramy WTF??
1on1 pl5 maps runda 3
ja do Ciebie się nie zgłosiłem? ja do Ciebie pisałem wcześniej i myślałem ze to ty teraz napiszesz kiedy gramy 
mozemy dziś grać
mozemy dziś grać
1on1 pl5 maps runda 3
JA CHCE POPACZEĆ 
1on1 pl5 maps runda 3
skoro sa takie nie jasnosci z obu stron, rozegrajcie to jutro przy tym proszę zeby był jakiś sedzia tego meczu zeby potem nie było już nie jasnosci
1on1 pl5 maps runda 3
z tego drzewka bardzo ciężko odczytac pary... ale dobrze ze jest
otóż tak:
Fan vs Loony
Kamilos vs Jarecki
RaDuS vs Foxy
reszta nie wiem...
Fan vs Loony
Kamilos vs Jarecki
RaDuS vs Foxy
reszta nie wiem...

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
1on1 pl5 maps runda 3
^^ nie grasz looniacz, bo ja nie mialem czasu zeby zagrac z fanem, szkoda, bo mapki mialem wytrenione, ale szkola dla mnie jest jednak wazniejsza.Sk84funPrzemo wrote:ej a ja nie gram z maxerem>??? bo patrze na to drzewko to nie wychodziz niego żebym grał z kamilosem ??!??
- Sk84funPrzemo
- Zaczyna szaleć na ulicach
1on1 pl5 maps runda 3
chyba warka;dSk84funPrzemo wrote:chyba żywiec.... ;dMAXERRR wrote: szkola dla mnie jest jednak wazniejsza.

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
1on1 pl5 maps runda 3
sprostuje wasza wypowiedz i powiem ze jednak lech rzadzi ;dRaDuS wrote:chyba warka;dSk84funPrzemo wrote:chyba żywiec.... ;dMAXERRR wrote: szkola dla mnie jest jednak wazniejsza.
1on1 pl5 maps runda 3
Chyba Lech... patrzcie na userbarRaDuS wrote:chyba warka;dSk84funPrzemo wrote:chyba żywiec.... ;dMAXERRR wrote: szkola dla mnie jest jednak wazniejsza.
1on1 pl5 maps runda 3
ja tam wole warke albo carslberga^^Yorgi wrote:Chyba Lech... patrzcie na userbarRaDuS wrote:chyba warka;dSk84funPrzemo wrote:chyba żywiec.... ;dMAXERRR wrote: szkola dla mnie jest jednak wazniejsza.

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
1on1 pl5 maps runda 3
^^ ja tam lubie tez to piwko , który ma odkrecana nakretke, nie pamietam czy to heineken czy garlsberg byłRaDuS wrote:ja tam wole warke albo carslberga^^Yorgi wrote:Chyba Lech... patrzcie na userbarRaDuS wrote:chyba warka;dSk84funPrzemo wrote:chyba żywiec.... ;dMAXERRR wrote: szkola dla mnie jest jednak wazniejsza.
1on1 pl5 maps runda 3
carlsberg. Swojego czasu mozna było tez spotkac odkrecane lechy bądź tyskie - ale to rzadziej i nie wszedzie.MAXERRR wrote:^^ ja tam lubie tez to piwko , który ma odkrecana nakretke, nie pamietam czy to heineken czy garlsberg byłRaDuS wrote:ja tam wole warke albo carslberga^^Yorgi wrote:Chyba Lech... patrzcie na userbarRaDuS wrote:chyba warka;dSk84funPrzemo wrote:chyba żywiec.... ;dMAXERRR wrote: szkola dla mnie jest jednak wazniejsza.ale LECH rzadzi
( ten z wildy tez
)
1on1 pl5 maps runda 3
Lech, Tyskie, Dębowe Mocne. Trzy najlepsze browary wg mnie. Ale gadaliśmy już o tym, wix^^

<- Drzwi