ESWC Poland
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
ESWC Poland
A miałem nadzieje, że się zjawię. A tu ch** ... matura ... (chyba, że ustną będę miał pod koniec maja)
ESWC Poland
Ja mam w ten weekend uczelnie. Jak się uda dogadac z Władcami to się pojawie ... 
ESWC Poland
Ja też będę i postaram się namieszać :>
Pozdrowienia dla byłych POLowców.
Pozdrowienia dla byłych POLowców.
ESWC Poland
Ja tylko zwolnienie z pracy załatwiam i srrru do Poznania.
ESWC Poland
hehe, a najmadrzej, ze tu o tym napsiales 
skasuj to lepiej, bo jeszcze ktos znajdzie z pracy, i będzie nie dobrze, nigdy nic niewiadomo.
skasuj to lepiej, bo jeszcze ktos znajdzie z pracy, i będzie nie dobrze, nigdy nic niewiadomo.
ESWC Poland
A ja w Poznaniu mieszkam, a się nie pojawię ;p
ESWC Poland
Tym bardziej powinienes się tam pokazaćMajkel wrote:A ja w Poznaniu mieszkam, a się nie pojawię ;p
ESWC Poland
gdyby jeszcze były skille
Jak bym był dobry to spoko 
ESWC Poland
:? a ja bym se chciał pojechać, ale za daleko to jest ode mnie
ESWC Poland
Majkel, tam chodzi o dobrą zabawe a nie o to kto jest dobry a kto nie
Czemu wszystko robią w Poznaniu i Łodzi ? Nie mogą robić na zmianę w największych miastach ? Bo jak by było w Gdańsku to bym z pewnością przySZEDŁ ^^
ESWC Poland
ŁÓDŹ bo centrum Polski, a POZNAŃ, bo miasto handlowe
Co rusz jakieś targi itp. a PGA tym bardziej ;p NA PGA2007 nawet se wpadłem i w TMU popykałem 
ESWC Poland
Ej to może mnie ktos poinformowac jak to będzie wygladalo te zapisy i w ogóle jakieś elimnacje czy coś 
btw: Kiedy sa te zapisy i czy mozna np zapisac się na NFS TMN i Enemy terrriory? Czy tylko na jedna gre
[ Dodano 15 marca 2008, 0:51 ]
Aha i gdzie będzie mozna się zapisac chdodzi mi o strone
btw: Kiedy sa te zapisy i czy mozna np zapisac się na NFS TMN i Enemy terrriory? Czy tylko na jedna gre
[ Dodano 15 marca 2008, 0:51 ]
Aha i gdzie będzie mozna się zapisac chdodzi mi o strone

ESWC Poland
robot, my tak samo jak ty nie jesteśmy wszelkowiedzace krasnoludki.
ale bedz pewny, ze na tmpl będzie news, i nie pytaj tak, jakbylbys jedyny niewiedzacy.
poza tym jesteś w teamie xs, i na pewno szefowce będą was informowac, jak już będzie coś wiadome.
ale bedz pewny, ze na tmpl będzie news, i nie pytaj tak, jakbylbys jedyny niewiedzacy.
poza tym jesteś w teamie xs, i na pewno szefowce będą was informowac, jak już będzie coś wiadome.
ESWC Poland
Niedługo już FF a nie xS chociaż może tam robota zabraknąć jak by były jakieś rozszady w składzie 
ESWC Poland
szkoda ze ta jeb*** matura w tym roku
chetnie bym powalczyl
ale również dolaczam do kolegow see you at lan paty 

ESWC Poland
robota na pewno nie zabraknie wiec się nie martwWin'a wrote:Niedługo już FF a nie xS chociaż może tam robota zabraknąć jak by były jakieś rozszady w składzie