^^ robot musi przyjechac, bo powiedzial ze stawia dla wszystkich z teamu po kratce browarowGrono wrote:robota na pewno nie zabraknie wiec się nie martwWin'a wrote:Niedługo już FF a nie xS chociaż może tam robota zabraknąć jak by były jakieś rozszady w składzie
ESWC Poland
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
ESWC Poland
ESWC Poland
ale nie unosi tej skrzymki, widzialem go na zywo, on tego nie unosi, mowie, wam!
robot przepros, musialem
robot przepros, musialem
ESWC Poland
mogę do xS ^^?MAXERRR wrote:, bo powiedzial ze stawia dla wszystkich z teamu po kratce browarow
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
ESWC Poland
szopek, nie peniaj, robot odpali Tobie tez krate zeby nie byłoszopinski_pl wrote:mogę do xS ^^?MAXERRR wrote:, bo powiedzial ze stawia dla wszystkich z teamu po kratce browarow:D:D
ESWC Poland
to trzeba miec przynajmniej 15 lat, żeby wziac udział w turnieju?? :?
Bo to kapke niedobrze, jeśli tak. Szukałem na eswc.com info o eliminacjach, ale tam nic nie ma tylko "1 october - 30 september 2008" (rozumiem datę).
Czytając poprzednie teksty mam nadzieję że ukaże się to na tmpl.
Bo to kapke niedobrze, jeśli tak. Szukałem na eswc.com info o eliminacjach, ale tam nic nie ma tylko "1 october - 30 september 2008" (rozumiem datę).
Czytając poprzednie teksty mam nadzieję że ukaże się to na tmpl.
TM Rules ;P
ESWC Poland
trzeba mieć 16 lat żeby wziąźć udział
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
ESWC Poland
Staram się przyjachać, jak nie grać to chociaż jako widz/konsument.
Szrama wie o co biega^^ I Ci, co byli na ff mini dzisiaj około 01.00 rano ;d
Szrama wie o co biega^^ I Ci, co byli na ff mini dzisiaj około 01.00 rano ;d
ESWC Poland
wedlug regulaminu eswc, który się liczy również na kwalifikacje, trzeba miec skonczone 16 lat +!!! pozwolenie rodzicow z ich podpisem(oryginalnym) na wydrukowanym formularze ze strony eswc.com, albo miec skonczone 18 lat +!!! dowod osobisty albo paszport.
tym razem nie będzie już tak łatwo okiwac organizatorow, z tego co slyszalem i czytalem, co jest bardzo poprawne, bo wyobrazcie sobie jaka to byla by chanba dla organizatorow polskich kwalifikacji, jakby coś takiego np na lotnisku do ameryki wyszlo.
tym razem nie będzie już tak łatwo okiwac organizatorow, z tego co slyszalem i czytalem, co jest bardzo poprawne, bo wyobrazcie sobie jaka to byla by chanba dla organizatorow polskich kwalifikacji, jakby coś takiego np na lotnisku do ameryki wyszlo.
ESWC Poland
Nie będzie freeplayow, bo sa to elimki do finalowego wyscigu ...
ESWC Poland
O kruca bomba nie zle 
p.s ktoś z okolic krakowa jedzie może na eswc ? ;>?
p.s ktoś z okolic krakowa jedzie może na eswc ? ;>?
ESWC Poland
tak, ja jadę z Polski
ESWC Poland
jakub wrote:wedlug regulaminu eswc, który się liczy również na kwalifikacje, trzeba miec skonczone 16 lat +!!! pozwolenie rodzicow z ich podpisem(oryginalnym) na wydrukowanym formularze ze strony eswc.com, albo miec skonczone 18 lat +!!! dowod osobisty albo paszport.
Jakub mala poprawka : ) Do wylotu do USA trzeba miec skonczone 16 lat , czyt. jeżeli ktos ma 15 lat i przyjdzie na eliminacje to może wziasc udzial jeżeli do sierpnia ukonczy 16 lat : )
ESWC Poland
Mhaha, Patrz ja teżWally wrote:tak, ja jadę z Polski
nara.
pozdro...
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
ESWC Poland
hack z katowic jada szopek i vip, dolaczasz do nich a ja wsiadam w brzegu a holus we wrocku i szuramy razem 

ESWC Poland
Haczek nie bulwersuj się
jak coś poszukuje osob z warszawy i okolic
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
ESWC Poland
hack tylko ze brzerz już będzie siedzial z chujem w dupsku
^^ uahahahahahah
ESWC Poland
Ja tez z Wrocka będę cisnal i pewnie jeszcze z 10 osob.
także rozpierdol niezly się szykuje. 

ESWC Poland
ta chyba w twojej d*pie 
<- Drzwi