f1
f1
ja za !
i ja też "kce" jechać
w lidze
Zapiszcie mnie jak można jeszcze
Zapiszcie mnie jak można jeszcze
f1
A wiec tak, wix chce zrobić lige, ze co tydzien będziemy se jeździć takie GP.
Wtedy liga bylaby na GB itd
Mozna było by zrobić tez taka punktacje jak w wyscigach realnych, jakieś zespoly : BMW, Ferrari itd. I tez klasyfikacje zespolowa
każdy team by mial również bolid itd. Co wy na to?
Wtedy liga bylaby na GB itd
f1
No to super, te skiny co Xyx dał w którymś tam poście by były wystarczające IMO, albo przemalowane modele F1 ^^ Tylko będzie głupio bo pewnie w Ferrari będzie chciała jeździć połowa -.- Ja będę w Williamsie jezdził to zaznaczam, kto będzie ze mną w teamie to nie moja sprawa ;p
f1
nie klanowy... Indywidualnie będzie + dodatkowa nagroda dla teamu za zdobycie największej ilości pkt
a z 2 strony, gdyby był teamowy to w 1 sezonie każdy team 2-3 graczy
a później jako nagroda dla teamu 1gracz+ , dla ost. teamu 1 gracz - w nastepnym sezonie, do kwalifikacji
to tylko taki mój mały pomysł ;p
a później jako nagroda dla teamu 1gracz+ , dla ost. teamu 1 gracz - w nastepnym sezonie, do kwalifikacji
f1
;d mi tam obojetnie jaki może być skin może być nawet krzeslo bo już taki widzialem na servie btw;jest jakiś już oficjalny serv ja chce się scigac!!!! pliz zrobcie serva no ale tzeba ustalic co i jak ustalic co i jak może zrobimy lige f1 albo 2 gp1 i gp2
Psikuta Wysłany: 7 minut temu Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
nie klanowy... Indywidualnie będzie + dodatkowa nagroda dla teamu za zdobycie największej ilości pkt
hmm
Psikuta Wysłany: 7 minut temu Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
hmm
f1
Co z moim postem nie tak ?
PS. Ja bym "kciał" McLarena
PS. Ja bym "kciał" McLarena
f1
dobra to ja kce być z kamilkiem wiec nie mclaren tylko ferrari