Ja od razu przypominam, że z Majkelem w teamie
f1
f1
wichuu, a po co nam ladder?
Mysle, ze spisac parę punktów i umiescic to na tmpl, podliczyc to nie jest wielki trud. Wiec mysle, ze GB w tym przypadku nie jest potrzebne ;P
chętni do tura :
Wix
iAm
Pacek
Slowik
Szym
Ordonek jest w toro rosso, jakbyscie nie zauwazyli
A wiec dobierajcie się. Z tego co wiem, szym z wixem. A wiec jaka chciecie nazwe teamu? Odrazu mowie, ze wybierajcie z tych, co były ale już nie ma (jordan, minardi, MF1 itd.)
No i jest Was 5, a wiec jest jeszcze jedno miejsce wolne. Kto pierwszy ten lepszy, i już koniec zapisow bo za dużo ludu będzie
No i proszę się dobierac...
iam
pacek
slowik
i ten niewiadomy
Mysle, ze spisac parę punktów i umiescic to na tmpl, podliczyc to nie jest wielki trud. Wiec mysle, ze GB w tym przypadku nie jest potrzebne ;P
chętni do tura :
Wix
iAm
Pacek
Slowik
Szym
Ordonek jest w toro rosso, jakbyscie nie zauwazyli
A wiec dobierajcie się. Z tego co wiem, szym z wixem. A wiec jaka chciecie nazwe teamu? Odrazu mowie, ze wybierajcie z tych, co były ale już nie ma (jordan, minardi, MF1 itd.)
No i jest Was 5, a wiec jest jeszcze jedno miejsce wolne. Kto pierwszy ten lepszy, i już koniec zapisow bo za dużo ludu będzie
No i proszę się dobierac...
iam
pacek
slowik
i ten niewiadomy
f1
Dużo łatwiej będzie z GB, pomysł był wixa więc jeśli on chce żeby było na gb to tak będzie, bo ty się zająłeś a to jego był pomysł więc ...
a po 2 i tak już połowa osób ma zrobione konta na gb.pl
a po 2 i tak już połowa osób ma zrobione konta na gb.pl
f1
nie pacek miał pomysł z wyścigiem a wix wymyślił żeby zrobić lige i dac ja na gb
a
a tu 
(oczywiście tylko pisze dla przypomnienia, narazie zastrzeżeń co do Ciebie nie mam)
a
w temacie o muzie zarzucałeś że foxy się sam zają i nie był przez nikogo wybranyto ze tak powiem, przejalem
(oczywiście tylko pisze dla przypomnienia, narazie zastrzeżeń co do Ciebie nie mam)
f1
Bob się zglasza na ostatnie miejsce

f1
a mi to obojetne czy gp czy nie wiem tylko tyle ze zrobilem bardzo realna mapke do pitstopu zjerzdza się co okolo 30 okrazen http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 48822#auto
a i jak by niebylo mógl bi mi podac stronkę gdzie się robi konto o kturym mowil psikuta bo wo wpisuje to co tam napisal "gb.pl "i wyskakuje mi gazeta bankowa
a i jak by niebylo mógl bi mi podac stronkę gdzie się robi konto o kturym mowil psikuta bo wo wpisuje to co tam napisal "gb.pl "i wyskakuje mi gazeta bankowa