poprawka FM się pojawilo i było wicemistrzem Polski:PP nie no nikt tak naprawdę nie jest profesjonalny*TCW*IrRed wrote:Wiadomo, że nikt od razu nie tworzy pr0fesjonalnego klanu. Na to trzeba czasu.
Bad Company clan (n0t for no0b)

Red, to jest właśnie jedno z tych zdań, za które Cię cholernie szanuję ;d A na poważnie, odnosząc się stricte do BC. Mhad ma doświadczenie w grze niemałe, może również robić treningowe mapki dla teamu, co jest ogromną zaletą. Interesuje się co się dzieje w polskim (tmpl) świecie tmn, co także jest dobre. Ja uważam, że ten team ma szansę powodzenia, o ile, Mhadox, nie spasujesz sboie po pierwszych nieudanych meczach. Nie poddawaj się (jak ja to zrobiłem) !Wilda D-link też nie była od początku Wildą
Mnie intryguje "(n0t for no0b)"
Jak 'BC' zdołało ocenić ze gracze to nie nooby ?
Po czym w ogóle idzie poznać że ktoś to nie noob..
Jak 'BC' zdołało ocenić ze gracze to nie nooby ?
Po czym w ogóle idzie poznać że ktoś to nie noob..
iam, może za tydzien, może za miesiac a może nawet az po pl6 wrocimy tutaj, i zobaczymy, czy ten team mial sens.
poza tym nie wiem, która wymowa zbudzilem w Tobie taka agresje, proszę o quota, bo nie wiem, gdzie powiedzialem, ze ten team nie ma szansy.
polecam również klik na "druzyny", ile już mamy? 150?
poza tym nie wiem, która wymowa zbudzilem w Tobie taka agresje, proszę o quota, bo nie wiem, gdzie powiedzialem, ze ten team nie ma szansy.
polecam również klik na "druzyny", ile już mamy? 150?
Nawet 160
Dokładnie 160
Czyli patrząc realnie można odjąć ze 140 i zostanie 20 naprawdę liczących się na scenie klanów, i tak jest ich jeszcze 2 razy mniej czyli 10 klanów. Wychodzi na to że w przypadku jak ktoś patrzy na 20 to 1/8 klanów się udziela, a ja patrze że 1/16 się udziela, i tak chyba jest naprawdę 
pf bo robia teamu a potem ich nie usuwaja... Jakub od kiedy taki spokojny jesteś;| nie poznaje Cie;ddd

Są dobre klany które istnieją, i ich istnienie ma sens, a są słabe klany, które istnieją i ich istnienie też ma sens... (Przykład [RH])
Perspektywa dwóch tygodni bez neta go dobija.RaDuS wrote:pf bo robia teamu a potem ich nie usuwaja... Jakub od kiedy taki spokojny jesteś;| nie poznaje Cie;ddd

Internet (albo jego brak) zmienia ludzi 
legendarne klutnie z mor_olo, radusem i wallym i tak nie dadza się powtorzyc 
wtedy to się jeszcze klucilismy o wazne rzeczy, teraz to a jakieś bzdory nie istotne, wiec po co te nerwy.
wtedy to się jeszcze klucilismy o wazne rzeczy, teraz to a jakieś bzdory nie istotne, wiec po co te nerwy.
tak Jakub, za 1.15h nie będziesz mial neta, korzystaaaaaj;d

O co chodzi?? Czegoś chyba nie wiem... Czemu Jakub będzie bez neta....
I to jeszcze za niecałą "h"??
Atak na poważnie to czemu ludzie nie chcą eksploatować tych rozpadniętych klanów??? bo używane??? "ofuuu tego niedotkne bo ch** wie kto to trzymał" To jest dużo lepszy wybór jak dokładać śmieci. Uwierzcie mi. Dbajcie o zieleń.
I to jeszcze za niecałą "h"??
Atak na poważnie to czemu ludzie nie chcą eksploatować tych rozpadniętych klanów??? bo używane??? "ofuuu tego niedotkne bo ch** wie kto to trzymał" To jest dużo lepszy wybór jak dokładać śmieci. Uwierzcie mi. Dbajcie o zieleń.
srednio 3 teamy na minute xDDDX-Treme X-Drifters XX glooch 7 tak www Minutę temu
159 **Wymiatacze z Polski** *WZP* K4M!L 2 (2) tak brak Minutę temu
160 wolny team wt brak 1 (1) tak brak Minutę temu

Akurat XX się dobrze zapowiada 
z tych trzech na pewno najlepiej 
jakieś postepy robia, byle daleko zaszli. każdy z nas tak zaczynal
jakieś postepy robia, byle daleko zaszli. każdy z nas tak zaczynal
Aż się przyjrzałem XX i muszę powiedzieć, że faktycznie wygląda to nieźle. Zdrowe podejście do tematu prezentują. Czasami nawet widać ich serwerMajkel wrote:Akurat XX się dobrze zapowiada
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
heh
może i się dobrze zapowiada bo paru ludzi tam ze skillem trafilo lub jeszcze trafi:]
ale chba nic poza tym:] no ale czas pokaze:)
zycie im jak najlepiej
zeby nie było:P
ale chba nic poza tym:] no ale czas pokaze:)
zycie im jak najlepiej
Zważywszy że jeździ tam Nawias (nie jestem pewien czy ten sam) który wykręca ostre czasy( no raczej ten sam co jeździł w Crazy Demo Drivers) 
jego nick to CDDnawi xx <-- to mówi samo za siebie