F1 GP Monza - 1 runda
F1 GP Monza - 1 runda
Nie daloby umiescic w na gorze zamist pl4 tej ligi?? Bo nazwy teamów(odnosnie ludzi w nich grajacych) nie mowia wiele ludzia z *zewnatrz*
W SWIETOKRZYSKIM TYLKO KSZO!!!!!!!!!!!
- OrdonekQ7
- Moderator
F1 GP Monza - 1 runda
Nie zapominajcie o Toro Rosso ^^ Mnie wyje*ało na drugim CP tzn. podrzuciło i dachowanie poza metą . I GG Grono 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
F1 GP Monza - 1 runda
GG Groniek. Pokazałes skilla i rozwage. Wywiadzik fajnie wyszedł. GJ Ksyksiu ;*
F1 GP Monza - 1 runda
thx, ciężko było ale jakos się udalo 
F1 GP Monza - 1 runda
widzę ze to jest niezla zabawa:D mozna się dopisac? ^^
F1 GP Monza - 1 runda
Nie... Poprostu z kamilosem doszlismy do wniosku ze damy wam teraz wygrac bo potem to już nie będziecie mieli szans ^^
F1 GP Monza - 1 runda
może zwolnilo się miejsce w skladzie? może być nawet najgorszy team:P byle pograc bo widze ze niezly fun;]

F1 GP Monza - 1 runda
Radus, jeśli chcesz, możesz za mnie ze Słowikiem jechać. Bo ja nie umiem się wbić na serva
Miłej zabawy;)
F1 GP Monza - 1 runda
ha byłem 5 po tym jak na pierwszym okrążeniu zajebalem w bande tracąc przy tym około 15-20 sekund do 1 zawodnika. Zajmowałem po pierwszym okrążeniu 24 miejsce, lecz chwilowo wyprzedzałem zawodników aż dojechałem do 12 miejsca wtedy miałem już dość dużą strate ale jechałem wyjątkowo regularnie jak na swój skill i dzięki temu dojechałem do mety na tey jakże wysokiej pozycji.
@Tomerq ( jego sytuacja ) Myślę że pomimo iż zawracanie było zabronione nie powinien zostać zdyskwalifikowany za to ponieważ to było tylko na jego niekorzyćś ze stracił czas. A jeśli miałoby to zostać uznane jako DSQ to trzeba było pisać podczas wyścigu w momencie gdy to zrobił. Skoro ustalane są takie zasady to powinno być 2 sędziów na free którzy wykrywaliby to odrazu i o tym pisali a nie wyciąganie brudów kilka godzin po wyścigu.
@iAm & Raduś oczywiście jeśli zarządca ligi ( ksyks ) na to zezwoli nie mam nic przeciwko aby jechać z Radusiem w zespole Spyker. Mam poprostu nadzieje ze jeśli iAm naprawdę będzie zmuszony się wycofać dostane regularnego gracza z którym powalczymy w tym sezonie o podium. pozdro
@Tomerq ( jego sytuacja ) Myślę że pomimo iż zawracanie było zabronione nie powinien zostać zdyskwalifikowany za to ponieważ to było tylko na jego niekorzyćś ze stracił czas. A jeśli miałoby to zostać uznane jako DSQ to trzeba było pisać podczas wyścigu w momencie gdy to zrobił. Skoro ustalane są takie zasady to powinno być 2 sędziów na free którzy wykrywaliby to odrazu i o tym pisali a nie wyciąganie brudów kilka godzin po wyścigu.
@iAm & Raduś oczywiście jeśli zarządca ligi ( ksyks ) na to zezwoli nie mam nic przeciwko aby jechać z Radusiem w zespole Spyker. Mam poprostu nadzieje ze jeśli iAm naprawdę będzie zmuszony się wycofać dostane regularnego gracza z którym powalczymy w tym sezonie o podium. pozdro
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
F1 GP Monza - 1 runda
h0lus wrote:Nie... Poprostu z kamilosem doszlismy do wniosku ze damy wam teraz wygrac bo potem to już nie będziecie mieli szans ^^
Holus mówi prawdę
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
F1 GP Monza - 1 runda
a ja powiem tak:D wszycho by było zajebsice gdyby po 10 lapie mnie nie wyjebało z serwa;/ eh;p
No ale w suemi to nawet nei wiem na kogo pomarudzic;:( chyba na chello ale tez nie wiem;/
może nexxt time się uda przjechac caly wyscig:]
No ale w suemi to nawet nei wiem na kogo pomarudzic;:( chyba na chello ale tez nie wiem;/
może nexxt time się uda przjechac caly wyscig:]