Bo holus ma dostęp do tamtego działu to napisał, coof też ma to mógł o was napisać. ;P
Anyway, gl pexg
RBF w dywizji peXg!
RBF w dywizji peXg!
no wiesz ja niechciałem tego sugerowaćbax wrote:no wlasnie, dlaczego nie ma newsa na stronietmpl info ? to samoo wildzie nie było ? jakas stronniczosc ze o FFnapisali od razu ?
a tak powaznie to newsa nie ma, bo nikt z pexg nie ma dostepu do tego dzialum a hls był wczoraj afk i nie pisalismy do niego
RBF w dywizji peXg!
Nie stronniczosc Bax o FF tez napisalem pozno bo nie mialem czasu , a o Wildzie nie było nic napisane bo dostep do tego dostalem duzooo po dojscu POL do Wildy , a poza tym CooF mogl to napisac
. o peXg dowiedzialem się rano (o 6) ale musialem wychodzic już do szkoly wiec nie mialem kiedy zaraz napisze spokojnie
RBF w dywizji peXg!
Nom multiklany chcą jak najwięcej przedstawicieli na ESWC. Boje się, że ten ich zapał i "moda" na tmn minie. No to teraz chyba kolej na TCW? 
Last edited by =HornET= on 26 March 2008, 14:40, edited 1 time in total.
RBF w dywizji peXg!
No zapowiada się walka miedzy peXg vs FF vs Wilda
Mam nadzieje ze ten MG wypali, pozdro
Mam nadzieje ze ten MG wypali, pozdro
RBF w dywizji peXg!
No to tak jak ksyksowi na GG...
GOOD LUCK
GOOD LUCK
RBF w dywizji peXg!
Nie coof ;p chodzilo mi głównie o to ze mogles napisac newsa o Wildzie
RBF w dywizji peXg!
o 6 coś o TMN?? TO jest jakaś radiostacja z newsami TMN?? Czy kompa rano włączyłeś... Nie zdrowo ^^h0lus wrote:. o peXg dowiedzialem się rano (o 6) ale musialem wychodzic już do szkoly wiec nie mialem kiedy zaraz napisze spokojnie
RBF w dywizji peXg!
moj komp chodzi już z 2tyg non stop :E