http://www.speedyshare.com/228563367.html
Jeszcze raz przepraszam za wszelkie kłopoty podczas budowy i po niej POZDRAWIAM
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 89010#auto
ownedMajkel wrote:a co? coś się stało?? Podał traskę, to dosyć normalne ^^
Dobra nie chce się kłócic, otóz nie dałem PCT3 do sprzedania. Jakim prawem. Nic tam takeigo nie jest napisane. Zalezało mi na tej trasce i na wydaniu jej, polecam blizsze zapoznanie nei z tematemMajkel wrote:Ależ jasne, że wiem, tlyko że tamta sprawa została zamknięta, więc po prostu dał PTC3 do spraedzenia... Nie powiedził przy tym, że Jakub się mylił czy coś...
Screen jest własnie w budowie... dałęm na TMX zeby był odo sciagniecia a profil będzie stale ulepszany, nei martw się o to już o to zadbałemMaciek wrote:Ale wiocha - "Trck", "enyoj" . Foxy nie rób siary Polsce, jeszcze screena nie ma, nie wierze, tyle talentów a żaden nie zrobił screena, żal, no ale co, zobacze mapke. Jak się spodoba to może nawet zaszaleje i rzuce awardem
O przepraszam Shad, już idzie do przeróbki. pRZEPRASZAm, najwidoczniej usterka, zaraz zaktualizujedamianhhh wrote:OŚWIADCZENIE:
Jako twórca blisko 30 sekund tejże mapy (choć początkowo był to dłuższy odcinek, jednakże został on nieco zdeformowany przez głównego opiekuna pracy) , jestem bardzo zniesmaczony, iż mój nick nie znalazł się na liście twórców tegoż dzieła. Ponadto pragnę oświadczyć, iż według ustawy kolor biały na fladze polskiej znajduje się u góry lub po lewej stronie, natomiast w przypadku tej trasy jest to kolejność odwrotna. Reasumując, powyższe powody zniechęcają mnie do ściągnięcia tego toru, jak i udzielania jakichkolwiek komentarzy na jej temat.
EOT

Ok to odpowiem na te argumenty:damianhhh wrote:OŚWIADCZENIE:
Jako twórca blisko 30 sekund tejże mapy (choć początkowo był to dłuższy odcinek, jednakże został on nieco zdeformowany przez głównego opiekuna pracy) , jestem bardzo zniesmaczony, iż mój nick nie znalazł się na liście twórców tegoż dzieła. Ponadto pragnę oświadczyć, iż według ustawy kolor biały na fladze polskiej znajduje się u góry lub po lewej stronie, natomiast w przypadku tej trasy jest to kolejność odwrotna. Błędy językowe, całkowity brak jakichkolwiek bardziej szczegółowych informacji na temat mapy oraz brak obrazka powodują hańbę dla społeczności gry TrackMania Nations Narodu Polskiego. Reasumując, powyższe powody zniechęcają mnie do ściągnięcia tego toru, jak i udzielania jakichkolwiek komentarzy na jej temat.
EOT
Chodzi o ten komentarz na TMXMaciek wrote:Weź, sam sobie zaprzeczasz, najpierw powiedziałeś że niepotrzebny ten komentarz a później, dzięki że powiedziałeś, OMG

Nie mialem zamiaru już tu wiecej odpowiadac, ale widze ze musze...Foxy wrote:-30s trasy robia 4 osoby a nie jedna...
-twój nik już jest
-screen jest w budowie, trudno wziasc to za hanbe, wszystko w swoim czasie
- nie zmodernizowałem wiekszosci Twojego kawałka
- Kolory w nazwie trasy nie odgrywaja chyba wiekszej roli, wiekszosc i tak na to nei patrzy, wazne zeby były koilt: biały i czerwony![]()
wszsytko chyba mozna roztrzygac na forum)