Nowy klan - [RH]
Nowy klan - [RH]
Tacy ludzie jak ty Loxley powinni zostać wywaleni z RH, życze wam powodzenia, trzymajcie się ale takich pesymistów trza wywalać
Absolutnie nic wam nie narzucam, nawet tak nie myślcie 
Nowy klan - [RH]
Ja nie rozumiem takiego Jamesa (Lexleya)...
"To nie forum jest dla klanu, tylko klan dla forum"
Uważam, że powinno się obalić tą tezę
. I zacząć na nowo innym nastawieniem
.
"To nie forum jest dla klanu, tylko klan dla forum"
Uważam, że powinno się obalić tą tezę

Nowy klan - [RH]
Dobra, ale jeśli klan ma być oderwany od forum, to ja protestuję przeciwko wykorzystaniu nazw RH i Republika Herbaciana 
Nowy klan - [RH]
To żeś problema zrobiłLoxley wrote:Dobra, ale jeśli klan ma być oderwany od forum, to ja protestuję przeciwko wykorzystaniu nazw RH i Republika Herbaciana

Nowy klan - [RH]
Jako Prezydent Republiki mam takie prawo 
Nowy klan - [RH]
Czy jest mozliwosc bym dolaczayl?? ^^ Gram w to 2 dni (mam okolo 400 pkt, niecale 300k rank)
Najlepsze osiagniecie - 2 razy 3 miejsce ^^
Kontakt: 1897078
Najlepsze osiagniecie - 2 razy 3 miejsce ^^
Kontakt: 1897078
Nowy klan - [RH]
Chwilowo a może na dłuższą metę rekrutacja wstrzymana, chyba że ktoś się tym zajmie zamiast mnie
[ Dodano 06 kwietnia 2008, 20:45 ]
No to ja już nie jestem członkiem klanu RH. Tworzę coś nowego, ale to się dopiero okaże :]
[ Dodano 06 kwietnia 2008, 20:45 ]
No to ja już nie jestem członkiem klanu RH. Tworzę coś nowego, ale to się dopiero okaże :]
-
Wojtek Tarna
- Samochodowy prawiczek
Nowy klan - [RH]
ja mógłbym się przyłączyć 
- OrdonekQ7
- Moderator
Nowy klan - [RH]
Poczytaj parę postów wyżej...RH już nie ma

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Nowy klan - [RH]
Nie no, jeszcze jest, tyle że prawie wszyscy najlepsi gracze odeszli (z czego 3/4 do CST
).
Nowy klan - [RH]
Odswiezam 
RH istnieje i ma się dobrze. Mamy paru dobrych graczy, i zaczynamy odnosic pierwsze sukcesy.
Prawa do nazwy Republika Herbaciana dostalismy od Jamesa wiec, nie ma się co pluc.
Ciagle jest zalozenie, ze RH jest głównie, by dobrze się bawic.
Nowa strona: http://www.rh-team.ugu.pl/
.
RH istnieje i ma się dobrze. Mamy paru dobrych graczy, i zaczynamy odnosic pierwsze sukcesy.
Prawa do nazwy Republika Herbaciana dostalismy od Jamesa wiec, nie ma się co pluc.
Ciagle jest zalozenie, ze RH jest głównie, by dobrze się bawic.
Nowa strona: http://www.rh-team.ugu.pl/
Nowy klan - [RH]
proszę nie zrozumiec tego zle, wcale nie pytam ze zloscia, ale o jakich sukcesach ty mowisz, jak akurat odbyly się kwalifikacje do polskiej ligi, a wy się nawet nie zapisaliscie?i zaczynamy odnosic pierwsze sukcesy
Nowy klan - [RH]
Dżejkop nie bądź taki dociekliwy
odnasza wielkie sukcesy w swiecie TMN
jakie... niewiadomo ale zawsze to sukcesy 

Nowy klan - [RH]
Wszystko idzie po naszej myśli, wygraliśmy swój pierwszy mecz co było naszym celemJakub wrote:proszę nie zrozumiec tego zle, wcale nie pytam ze zloscia, ale o jakich sukcesach ty mowisz, jak akurat odbyly się kwalifikacje do polskiej ligi, a wy się nawet nie zapisaliscie?i zaczynamy odnosic pierwsze sukcesy
Nowy klan - [RH]
nie no, fajnie.
może coś z tego wyjdzie
może coś z tego wyjdzie
Nowy klan - [RH]
To było nieco żartobliwieJakub wrote:proszę nie zrozumiec tego zle, wcale nie pytam ze zloscia, ale o jakich sukcesach ty mowisz, jak akurat odbyly się kwalifikacje do polskiej ligi, a wy się nawet nie zapisaliscie?i zaczynamy odnosic pierwsze sukcesy
Z tym, że ostatni post jamesa był na temat, że RH nie istnieje, a co jakiś czas się ludzie mnie pytają, czy RH jeszcze "żyje", to ja mówię, że tak. :].
Grupka fanatyków... hym... zależy jak na to patrzeć
Nowy klan - [RH]
Ale loxley teraz już się nie zajmuje [RH] tylko jest w NN (wiem to bo to mój brat).