enyoj maciek trck, all
wes zmien te nazwe trasy, bo obrazasz scene polski tmn.
chyba caly FF X-Fi i cala/caly wilda/pgs jest za tym, zeby w przyszlosci już maxxer się za to bral, i sam maxxer tez wyrazil zgode.foxy naprawdę postaraj się zachowac wiecej naszych czesci a mniej wlasnych przerobek, bo z trasy community zrobil się twoj track, w ktorym uzyczyles pomyslow track makerow
Dobrze rozumeim Wasze pretensje itd. z tym Kingiem może Eren coś przekrecił, ide to zmeinic. SRY! Ale jednej rzeczy nei mogę pokapowac, ty=utaj się zwracam do Was szczególnie jkaub, Shadow, Seque. To ze zostało po Waszych troszke to nei moja wina. Ja na swoje usprawiedliwienie dałem dwie traski przed i po mojej dobudowie i to jest wystarczajacy dowód ze wtedy mnei troszke poniosło i powiedziałe mnieprawde. Poza tym wezcie pod uwagę ze trochę pozmieniali inni uczestnicu budowu, Loony który nadał kształt mapce i pozmieniał kilka zakretów, shadow który mi doradził i sam dobudował i przebudował kilka zakretów przez co trasa wyglada fajnie.Seque wrote:wyluzujcie, to tylko trasa, nie koniec swiata
zachowujecie się jakby od tej trasy zalezalo wasze zycie, po prostu kulturalnie zgloscie swoje uwagi
foxy: win'a i king to jedna osoba, popraw to w MT na poczatku
po przejechaniu stwierdzam, ze z mojej czesc zostal tylko skok i to jeszcze nie w ta strone; foxy naprawdę postaraj się zachowac wiecej naszych czesci a mniej wlasnych przerobek, bo z trasy community zrobil się twoj track, w ktorym uzyczyles pomyslow track makerow