maly filmik Wilda.TMN
maly filmik Wilda.TMN
Dla filmików to chyba problemem nie jest? ;d
maly filmik Wilda.TMN
jasna k**wa lookash co ty masz k**wa w oczach ze tak dodupcasz milimet obok bandy i nic , o jacie jebie jestem w szooku , dobry filmik jazdy przyzwoite 
maly filmik Wilda.TMN
Xardas fajna godzina ipsania posta,chciał byś tak umieć co nie? ;p
Bardzo zejładny filmik
Bardzo zejładny filmik
maly filmik Wilda.TMN
a ja sobie k**wa całe 5 stron przeczytałem i się nie zgadzam całkowicie z krytykami. Ponieważ to jak widać na filmiku ogląda się i ch** , a odpalić gre i spróbować przejechać przynajmniej zbliżonym poziomem to nie lada sztuka.
Nie pierdolcie o limitach 100mb na youtube bo sam wrzuciłem filmik 204 mb wrzucał się 1,5h
kolejna uwaga jeden replay (nieskompresowany) w rozdzielczości 576x4xx framrate 25 okolo 1 minuta zajmuje od 600mb do 1GB (zapisany za pomocą gry)
Filmik wildy jest zakurwiście skompresowany więc się nie plujcie i stfu.
Forum jest poto żeby krytykować , ale jak już coś to wykonanie a nie jazde zwłaszcza jak się nie umie lepiej.
A jak ktoś nie ma co robić niech weźnie młotek i zapierdoli sobie w łeb a nie pisze pierdół.
tyle ode mnie sry ale wkurwiły mnie pewne wypowiedzi.
Nie pierdolcie o limitach 100mb na youtube bo sam wrzuciłem filmik 204 mb wrzucał się 1,5h
kolejna uwaga jeden replay (nieskompresowany) w rozdzielczości 576x4xx framrate 25 okolo 1 minuta zajmuje od 600mb do 1GB (zapisany za pomocą gry)
Filmik wildy jest zakurwiście skompresowany więc się nie plujcie i stfu.
Forum jest poto żeby krytykować , ale jak już coś to wykonanie a nie jazde zwłaszcza jak się nie umie lepiej.
A jak ktoś nie ma co robić niech weźnie młotek i zapierdoli sobie w łeb a nie pisze pierdół.
tyle ode mnie sry ale wkurwiły mnie pewne wypowiedzi.
maly filmik Wilda.TMN
E tam xar
Ta jakosc dupna ;P Next film, na który już mam pomysł będzie o wiele lepszy jakosciowo, bo zupełnie inaczej to zrobię. Mam już plan, ale czasu jeszcze mało :p Może w weekend zaczne prace.

- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
maly filmik Wilda.TMN
Ale nie można skompresować zakurwiście i przy tym nie zjebać jakości grafikiCoof wrote:E tam xarTa jakosc dupna ;P Next film, na który już mam pomysł będzie o wiele lepszy jakosciowo, bo zupełnie inaczej to zrobię. Mam już plan, ale czasu jeszcze mało :p Może w weekend zaczne prace.
[ Dodano 10 kwietnia 2008, 22:37 ]
HEHEbrzerzanin wrote:i skonczysz za 2 miechy tak jak ten filmik?
Last edited by 1X4rd451 on 10 April 2008, 23:44, edited 1 time in total.
maly filmik Wilda.TMN
wbrew pozorom zrobić coś w HD nie jest trudnoWin'a wrote:Może jakiś filmik HD dvd verision ?
@Brzerz - cfaniaak

maly filmik Wilda.TMN
Coof 1900x1200 rób rób
film 1,30h zajmuje 10,11GB ;-) Transformers w tej rozdziałce ma 12,64GB i trwa 2h i kilkanaście minut. Także można już przeliczyć sobie w tej rozdziałce ile będzie ważyć filmik 5 minutowy ;-).
pozdro...
pozdro...
maly filmik Wilda.TMN
hd to nie jakos ;f hd to jak ww. poscie hack napisal, to po prostu duza rozdzielczosc
maly filmik Wilda.TMN
ok. ale jak duża jest rozdzielczosc to z reguły jest duża "waga" pliku. a to z kolei zmusza do kompresji, która nie utnie na jakosci. ja nie mam do tego narzędzi.

maly filmik Wilda.TMN
dam ci :F mam super programy do kompresji ;-)