Film by Hack :-P (jest już filefront !! :D )
Ze sobą :F heheh :F
No nice Hack ale przed chwilką ukazał się na TMX czas 59:81 jakiś. Nie wiem jaki ty uzyskałes bo z tego co mi wiadomo to 59:93 :p
może to Ty?
W każdym razie super czasik 
Code: Select all
http://nations.tm-exchange.com/main.aspx?action=auto#autoFilm by Hack :-P (jest już filefront !! :D )
no to w takim razie pojutrze będzie jeszcze lepszy z mojej strony ;] bo idealnie to ja nie pojechałem 
No wierzymy hackhack wrote:no to w takim razie pojutrze będzie jeszcze lepszy z mojej strony ;] bo idealnie to ja nie pojechałem
zrób fimik tamtego WR z twoim 
hack daj zwykły replay .gbx bo się nie opłaca sciągac ~1000 razy większego pliku tylko po to by była trochę lepsza jakość, choć i tak w to wątpie
Hacku... ściągłem, odpaliłem i nie wiem czy brakuje mi jakichś kodeków ale film chodzi w zwolnionym tempie. Tak jak by przycinał :/

to obejrzyj trailer na filefrontcie jak jaLooKaSh wrote:hack daj zwykły replay .gbx bo się nie opłaca sciągac ~1000 razy większego pliku tylko po to by była trochę lepsza jakość, choć i tak w to wątpie
Monitor nie nadąża bo to jest jakość HD<ALEKS> wrote:Hacku... ściągłem, odpaliłem i nie wiem czy brakuje mi jakichś kodeków ale film chodzi w zwolnionym tempie. Tak jak by przycinał :/
O kurde, świetna jakość i świetny drift. Aż mi gały wyleciały z oczodołów. naprawdę rewelacja.
tak trzymaj
tak trzymaj