ESWC Get Ready Cup - kwali
jak wix napisze to będą
lol ja pindyle xDD
Organizacja po prostu rewelacyjna!
Nie ma to jak zapomniec zrobić skrinow a potem podac jakieś czasy i powiedziec: uh oh ah zartowalem ze nie zrobilem skrinow ale wam nie pokaze bo jestem wielkim sedzia!
Xyx - zal.słilanka...
Organizacja po prostu rewelacyjna!
Nie ma to jak zapomniec zrobić skrinow a potem podac jakieś czasy i powiedziec: uh oh ah zartowalem ze nie zrobilem skrinow ale wam nie pokaze bo jestem wielkim sedzia!
Xyx - zal.słilanka...
zle nam poszlo? 
nie no spoko.. zwlaszcza ze 05 nam poszlo bardzo dobrze ale czasy oczywiście nie sa wiarygodne...
na 07 mielismy 9:30 czasu wiec tez nie jest zgodne z regulaminem.. po prostu wielkiemu sedziowi zabraklo czasu! mama kazala isc spac i nie dal zrobić resa po zmianie zawodnika na mapie!
ale i tak najlepsze na 05 było:
Xyx: ej gdzie jest cut bo ja tras nie znam ;f
to na ch** sedziujesz skoro pewnie nawet nie wiesz co to za turniej?!
nie no spoko.. zwlaszcza ze 05 nam poszlo bardzo dobrze ale czasy oczywiście nie sa wiarygodne...
na 07 mielismy 9:30 czasu wiec tez nie jest zgodne z regulaminem.. po prostu wielkiemu sedziowi zabraklo czasu! mama kazala isc spac i nie dal zrobić resa po zmianie zawodnika na mapie!
ale i tak najlepsze na 05 było:
Xyx: ej gdzie jest cut bo ja tras nie znam ;f
to na ch** sedziujesz skoro pewnie nawet nie wiesz co to za turniej?!
A jaką my mamy pewność że nie będzie większy? Tylko wasze słowo, osób/osoby które zobowiązały się do zrobienia screena i się z tego nie wywiązały. Sry, ale taka osoba u mnie jest skreślona (myślę że nie tylko u mnie) i nie ma bata żebym uwierzył w to co powie.Grono wrote:blad o te 0.10 to jest mozliwy blad po zsumowaniu 6czasow
Kamilos k**wa po ch** ty się wypowiadasz tu w ogóle ? Nie było cie to zamknij się ... My chcemy wlasnie być fair, gdzie ty masz oczy ze nie widzisz co xyx odpierdala... Podał jakieś czasy w przybliżeniu i się cieszy k**wa! To jest żal.ligaf1.xyx.de gorzej być nie mogło -.- Jak są screeny to ok, jeśli ich nie ma to chcemy powtórki, dopóki nie zobacze, nie uwierze.
dokładnie Kamilos, przeciez wyklucac się o glupie 0.10 sek - nie mozna tego nazwac slowem 
@Flagg, nie skomentuje twego postu, szkoda gadac... dowody są, to wystarczy
@Flagg, nie skomentuje twego postu, szkoda gadac... dowody są, to wystarczy
kiedy niby mieliscie 9:30 na mapce 07, wez glupot nie pisz
w ogole co to jest?
przychodzi se grono który nie jest sedzia i się gapi jak my jezdzimy zamulajac przy tym server a potem se podaje czasy jak to ładnie marek powiedzial: z dupy wyciagniete...
i co? gra muzyka? bo chyba nie za bardzo...
zal.xyx
i mielismy 9.30 na 07 bo ty się musiales game masteł upewnic czy nie ma cuta!
przychodzi se grono który nie jest sedzia i się gapi jak my jezdzimy zamulajac przy tym server a potem se podaje czasy jak to ładnie marek powiedzial: z dupy wyciagniete...
i co? gra muzyka? bo chyba nie za bardzo...
zal.xyx
i mielismy 9.30 na 07 bo ty się musiales game masteł upewnic czy nie ma cuta!
Last edited by Flagg on 13 April 2008, 17:08, edited 1 time in total.
k**wa, zmiana byla ludzie co wy piszecie ? Dajcie spokój, ktoś nas nie lubi tu i KONIECZNIE mu zależy na tym żeby nam nie poszło, wiem kto to jest. Xyx, ty tak nie kozacz, n/c to jest to całe twoje RBR, SZEFIE wielki 
no ty byś był spokojny w takiej sytuacji 
cicho! ksyks jest w peXg i się wozi sedzią!
o tak! nie znam mapek ale ch**! przeciez każdy się mnie poslucha bo ja jestem wiarygodny! skriny to przy mnei nic!
zal.de.org.pl.sex.p2a.de.ru.xyx -.-
o tak! nie znam mapek ale ch**! przeciez każdy się mnie poslucha bo ja jestem wiarygodny! skriny to przy mnei nic!
zal.de.org.pl.sex.p2a.de.ru.xyx -.-
lol 
To już smieszne jest
... flagg
To już smieszne jest
maciek jak masz mnie na mysli to zal, jestem bezstronniczy i chciałem pomoc xyxowi bo bylem przeciez na serwerze ;f
no może dal Ciebie miszczu to jest smieszne bo k**wa nawet nie wiesz w co gramy... mapek nie znasz! sam to powiedziales!
ale mnie to nie smieszy! bo takich czasów co ty se wyciagnales nie mielismy!
0..0
ale mnie to nie smieszy! bo takich czasów co ty se wyciagnales nie mielismy!
0..0
Flagg, nie dyskutuj z debilem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem, właśnie to sobie przypomniałem, więc kończe tą chujową rozmowe, xyx ty jesteś ch** nie organizator... Wix, następnym razem bierz takie rzeczy pod uwagę przy wyborze bezstronnego (czyli nie xyx) weryfikatora kwalifikacji ;f :shock:
Kamilos, każdy chroni swojego koryta, ja tylko czekam aż ksyks zapoda na PW screeny (jeśli w ogóle zapoda), póki co, mam tą bierną nadzieje że nie będę miał się do czego przyczepić
Pitman!
Przeciez Xyx to bog! ch** w dupe skrinom! on wie lepiej jak było!
cala ta sprawa to jest po prostu porazka tego co wybral ksyksa na sedziego...
;f
oczywiście bardzo Cie wix szanuje ale ten jeden blad popelniles...
Przeciez Xyx to bog! ch** w dupe skrinom! on wie lepiej jak było!
cala ta sprawa to jest po prostu porazka tego co wybral ksyksa na sedziego...
;f
oczywiście bardzo Cie wix szanuje ale ten jeden blad popelniles...
Last edited by Flagg on 13 April 2008, 17:16, edited 1 time in total.
Po pierwsze może tak zaczne.
Tutaj kilku panom naleza się imo ostrzezenia, przeciez ten turniej to tylko fun, a wnioskujac po zachowaniu value to oni graja o milion zlotych.
Szczegolnie mowie tutaj o panach Macku i Flaggu, ktorzy obrazaja mnie i grona.
Po za tym Macku, ja nie jestem organizatorem tego turnieju...
Tutaj kilku panom naleza się imo ostrzezenia, przeciez ten turniej to tylko fun, a wnioskujac po zachowaniu value to oni graja o milion zlotych.
Szczegolnie mowie tutaj o panach Macku i Flaggu, ktorzy obrazaja mnie i grona.
Po za tym Macku, ja nie jestem organizatorem tego turnieju...