Problem - Strona gracza

Dyskusje o komercyjnej wersji TrackManii
Post Reply
Maniak23
Samochodowy prawiczek

Problem - Strona gracza

Post by Maniak23 »

Wchodzę do opcji profil następnie strona gracza i tam wyskakuje "Dostęp zablokowany". O co chodzi? nie grałem jakiś czas czy to może być przyczyną. Na necie gra śmiga na serwerach jest ok łączy bez problemu.w menu przed uruchomieniem gry daję aktualizacja pisze że mam aktualną grę, więc to nie jest brak jakiegoś patcha. Proszę o odpowiedź. Pozdrowienia.
Image

Image
Freestyler35
Jeździ konno

Problem - Strona gracza

Post by Freestyler35 »

może wyłącz antywiry, secury, firewale i sprawdź?
pzdr
Image
a ode mnie tez nie jedna osoba oderznela podpis ;p
Maniak23
Samochodowy prawiczek

Problem - Strona gracza

Post by Maniak23 »

Freestyler35 wrote:może wyłącz antywiry, secury, firewale i sprawdź?
pzdr
Mam tylko antyvira ale wyłączenie go nie pomaga. Według mnie (mogę się mylić) to nie jest problem z połączeniem bo gra się łączy z netem i online mogę grać. Tylko nie wiem dlaczego mi zablokowa-ło -li stronę gracza. Dodam że w opcjach nic nie edytowałem oraz żadnych modów nie używam.Mam oryginał oczywiście.
Image

Image
MISI
Pirat drogowy

Problem - Strona gracza

Post by MISI »

Nadeo przenosi swoje serwery na nadchodzącą TMUF. Do środy są zablokowanne wszystkie operacje jak Manialinki, miedziaki, czasy oficjalne, maniazones.com etc.
Image
ImageImage
Maniak23
Samochodowy prawiczek

Problem - Strona gracza

Post by Maniak23 »

To chyba jest rozwiązanie mojego problemu. Wielkie dzięki Misi. Już myślałem że coś mi się pomieszało w grze. Jeszcze raz dzięki za szybkie i (chyba) skuteczne rozwiązanie.
Image

Image
Freestyler35
Jeździ konno

Problem - Strona gracza

Post by Freestyler35 »

mi to tez się przyda chyba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
a ode mnie tez nie jedna osoba oderznela podpis ;p
Post Reply

Return to “TrackMania United Forever”