Ze star daysów do TMNF xD
trafna zmiana tematu hehehe
, dzięki za linka, mam już 80% za chwile musze isc do pracy mam nadzieje ze zdaze obczaic
pozdro 4 all
OMG dobra ja instaluje w takim razie... myslalem ze już coś pokazecie ale jak nie 
http://img225.imageshack.us/img225/483/beznazwy1ng1.jpg <- Menu
http://img212.imageshack.us/img212/8683 ... y22vp8.jpg <- tworzenie konta
mahac, tylko tyle widze ;p Nie da się utworzyc konta, ani zalogowac na konto :] (temat poruszany wyzej)
http://img212.imageshack.us/img212/8683 ... y22vp8.jpg <- tworzenie konta
mahac, tylko tyle widze ;p Nie da się utworzyc konta, ani zalogowac na konto :] (temat poruszany wyzej)
kuźwa ale wy macie nety tak jak Raduś pisał jak wojsko kur*a.
Mi ściąga tyle co Tobie Radek 1,15 h mam już 68% ale o 9:34 mam busa do sql mam nadzieje że wyrobie
Mi ściąga tyle co Tobie Radek 1,15 h mam już 68% ale o 9:34 mam busa do sql mam nadzieje że wyrobie
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Nie spiesz się, i tak nie pograsz ;p będziesz widziec tyle co na screenach xPSGMateusz wrote:kuźwa ale wy macie nety tak jak Raduś pisał jak wojsko kur*a.
wiem ale nie chodzi mi o granie ale o samo ściągnięcie zeby mi się zdążyło ściągnąć. Bo niekogo nie ma u mnie na chacie a nie zostawie kompa włączonego na kilka godzin dlatego ze mi zostało 2% do ściągnięcia . mam 91% już
Na offline w tmnf już od rana przez tmuf grałem w klasyfikacji medalowej mialem 2 miejsce w Polsce jak skończyłem było 8 graczy.
Na offline w tmnf już od rana przez tmuf grałem w klasyfikacji medalowej mialem 2 miejsce w Polsce jak skończyłem było 8 graczy.
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
o ja pierdziu
jak wrócę z roboty to sciagne 
tylko na moim sprzecie może kiepsko chodzic
tylko na moim sprzecie może kiepsko chodzic
no nareszcie ;p ściągnięte. teraz tylko do sql na 2 sprawdziany i po budzie jechane 
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Uhuhuhu, tak jak mówiłem
Jakość filmu jaki można zrobić jest niewiarygodna !!
nie powiem ile filmik waży ale go uploaduje i to tylko dla tych co mają szybki net... bo domyślam się ze nie będzie wam się chciało tego ściągać( dotyczy tylko słabych łączy
)
instaluje już zaraz będę mial tm forever k**wa szybciej;ddd

A pierdziele nie ide do szkoly, mam religię wf i PO... rotfl... zeby isc do szkoly na 3 lekcje...
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
To będzie dalo rade odpalic dzisiaj online ? Ja siedze w budzie do 2 i co prawda mam jutro sprawdzian i 3 kartkoowy ale znajde czas dla TMNF o ile pójdzie mi ;D
Podobno ma dzisiaj być jeszcze online ;-) i odpalić spokojnie odpali
nie ma zbytnio różnic w jakości, więc spokojnie pograsz.
no ja będę w domu dopiero po 6 ale i tak niezle bo gdybym poszedl na trening to bym był kolo 22 a tak to mam 4h do pogrania;ddd

........TMNF <<---
Cóż, siedze już w pracy ale przed wyjsciem zdazylem sobie trochę pograc offline, no i.... przedstawiam swoje pierwsze spostrzeżenia:
- dużo osob mowilo mi o zmianie fizyki, ale od dzisiaj koniec plotek - same konkrety - fizyka jest bardzo zblizona jeżeli nie taka sama, za krotko gralem zeby stwierdzic w 100% ale tragedii z ta fizyką nie ma
- polska flaga, hymn i mozliwosc wyboru regionu w ktorym się mieszka bez dodatkowych patchy i update'ów
- o wiele szybciej uruchamia się od TMNations
Ogólnie ciekawie się zapowiada. Czekam na powrót do domu z pracy, mam nadzieje ze już będzie smigac on-line.
Pozdrawiam
Cóż, siedze już w pracy ale przed wyjsciem zdazylem sobie trochę pograc offline, no i.... przedstawiam swoje pierwsze spostrzeżenia:
- dużo osob mowilo mi o zmianie fizyki, ale od dzisiaj koniec plotek - same konkrety - fizyka jest bardzo zblizona jeżeli nie taka sama, za krotko gralem zeby stwierdzic w 100% ale tragedii z ta fizyką nie ma
- polska flaga, hymn i mozliwosc wyboru regionu w ktorym się mieszka bez dodatkowych patchy i update'ów
- o wiele szybciej uruchamia się od TMNations
Ogólnie ciekawie się zapowiada. Czekam na powrót do domu z pracy, mam nadzieje ze już będzie smigac on-line.
Pozdrawiam
Online narazie jeszcze nie ma, bo Nadeo jeszcze oficjalnie nie wypuściło TMNF. Muszą zrobić serwery, więc czekajcie spokojnie...

To jest poprostu darmowe TMU
Przynajmniej tak to odbieram i nawet mi dali 500 miedziakow 
[img]http://the_deli.w.interia.pl/b/deli.jpg[/img]
http://files.filefront.com/Video02avi/; ... einfo.html
Najlepsza jakość jaką możemy spotkać w grze ;]
plik waży o dziwo tylko 57 MB widać postarali się też o dobrą konwersję... ;]
[ Dodano Sro Kwi 16, 2008 11:23 am ]
ONLINE DZIAŁA !!
Najlepsza jakość jaką możemy spotkać w grze ;]
plik waży o dziwo tylko 57 MB widać postarali się też o dobrą konwersję... ;]
[ Dodano Sro Kwi 16, 2008 11:23 am ]
ONLINE DZIAŁA !!
ONLINE DZIAŁA A JA W PRACY k**wa SIEDZE !!! 
chyba się zwolnie wczesniej
chyba się zwolnie wczesniej