@fan sprobuje nie wiem czy pojdzie bo grafe mam dosc mocna
asus x1600 pro
to se kurde zasilacz zmien bo najwyraźniej nie wyrabia przy lepszej grafiepiotrtw5 wrote:@seque glupi nie jestem mam jak wszedlem na serw na necie to już wstep lecial i piiiiip komp się zrestartowal
@fan sprobuje nie wiem czy pojdzie bo grafe mam dosc mocna
asus x1600 pro
A to serv w TMNF czy w TMUF?Sebik1992 wrote: Także na Mistralu World Selection dużo siedzi

wiad mam dla Ciebie dobra nowine zainstalowalem tmnf na laptopie dziewczyny ma viste, starforce'a nie sciagalem i ruszylo bez problemuwiadp1 wrote:Z TMU wyeliminował mnie Starforce, przez którego nagle przestałem mieć możliwość łączenia online i między innymi dlatego przestałem grać w TM. Ciekawy jestem czy teraz wszystko ruszy
Swoją drogą witam wszystkich,którzy mnie jeszcze w ogóle kojarzą po tej sporej przerwie. Jeżeli wszystko pójdzie ok być może niedługo znowu powrócę do gry w TM. Może już nie będę się angażował w jakieś rozgrywki ligowe i pucharowe, ale dla odprężenia można czasami popykać.
Oby tylko wszystko ruszyło bez tego nieszczęsnego Starforce'a
Powrót dżedajwiadp1 wrote:Z TMU wyeliminował mnie Starforce, przez którego nagle przestałem mieć możliwość łączenia online i między innymi dlatego przestałem grać w TM. Ciekawy jestem czy teraz wszystko ruszy
Swoją drogą witam wszystkich,którzy mnie jeszcze w ogóle kojarzą po tej sporej przerwie. Jeżeli wszystko pójdzie ok być może niedługo znowu powrócę do gry w TM. Może już nie będę się angażował w jakieś rozgrywki ligowe i pucharowe, ale dla odprężenia można czasami popykać.
Oby tylko wszystko ruszyło bez tego nieszczęsnego Starforce'a

Jeszcze Yard nie wrócił ;oMISI wrote:Hmm, TMNF na plusy, dzięki niej wraca stara gwardia.wb
zmniejsz detale;)Saphir wrote:Jak szybko się wam wczytuje gra? Bo po zainstalowaniu (grzecznie bluzgi przez rozłączenia pominę), żeby ukazało się menu główne muszę czekać ponad kilka minut, a żeby włączyć trasę, to normalnie gra się zacina, muszę wyskakiwać do pulpitu, a jak wrócę do gry, mam czarny ekran i nie mogę grać. PRzeczyściłem dyski, nic nie pomogło. Nie mam pojęcia, dlaczego tak jest (zwykła TMN śmigala), zważając nawet na fakt, że w opcjach zmieniłem poziom detali itp. na minimum. Nic nie dało.
Bo jak już się włączy (pojechałem TYLKO raz), to gra działa płynnie, bez zająknięć.
Tyle nerwów, a tu znów porażka... Jak zwykle ja, bo, jak widzę, wam działa normalnie.

chętnie bym się pokazał, ale niestety w tym czasie będę prawdopodobnie na północy Polskijakub wrote:pokaz się na eswc. Wiadp1. Bardzo bym się cieszyl.