możecie jeszcze dopisać Jareckiego i RedaTheViP wrote:W zwiazku ze pytacie się mnie na gg co i jak wiec mowie :
Wyjeżdzamy z Szopkiem o 23:45 z Katowic BEZPOŚREDNIM pociągiem do POZNANIA. Na miejscu jesteśmy o 5.55.
Pociąg jedzie z 2 końca polski, czyli z : Przemyśla Głównego przez Rzeszów Kraków Główny Katowice Opole Główne Wrocław Główny Leszno Poznań Główny (Główniejsze stacje).
Zapraszamy wszystkich, Z tego co mi wiadomo narazie z nami pędzi :
- Ja
- Szopek
- h0lus
- Brzerz
- Hack (nie pewny jeszcze)
Atmosfera oczywiście zapewniona (Brzerz, i tak cie wyłatam ^^ )
ESWC Poland
ESWC Poland
ESWC Poland
Zajmuj caly wagonGrono wrote:no ja pedze z Przemysla, wiec może wam miejsce zrobie
ESWC Poland
tasma wejscie groniak zalep flage za okno w Katowicach zebysmy wiedzieli gdzie się wcisnac
:D:D:D
ESWC Poland
szopuś weznie się koma od groniastego i po sprawie ;d
- KonradM
- Doświadczony driver
ESWC Poland
Sponsorem tegorocznych narodowych eliminacji w Trackmanię jest... Allegro
I nie narzekajcie że Trackmania "jak zwykle:P" jest pokrzywdzona, bo inne sceny oddały by duszę za dwa opłacone sloty na ESWC 
More info soon.
More info soon.
ESWC Poland
Allegro za duże ma prowizje (ubolewam) przez cholerny poprzedni rok oddałem im prawie wartosć dwoch dobrych kompów(co za żal )
Ale ogólnie jazda
czekamy na więcej info ^^
Ale ogólnie jazda
ESWC Poland
witam. jak z tymi zapisami w końcu ? wiadomo coś ?
ESWC Poland
Poszukaj, to już dawno pisano, nawet w osobnym temacie.
A tak btw: nie jadę ;/ Brak kasy i w ogóle... starsza mi się uczyć każe (nie wiem czemu, jak mi średnia na dzień dzisiejszy 4,92 w II LP wychodzi...)
A tak btw: nie jadę ;/ Brak kasy i w ogóle... starsza mi się uczyć każe (nie wiem czemu, jak mi średnia na dzień dzisiejszy 4,92 w II LP wychodzi...)
ESWC Poland
Czytałem gdzies, że nasz kolega dignitas/MepH jedzie na polskie ESWC i będzie grał. Następny trudny przeciwnik
Będzie się działo. (no ale oczywiście to nie sa pewne informacje
)

ESWC Poland
Coof wrote:Czytałem gdzies, że nasz kolega dignitas/MepH jedzie na polskie ESWC i będzie grał. Następny trudny przeciwnikBędzie się działo. (no ale oczywiście to nie sa pewne informacje
)
Ke ?
ESWC Poland
Grałem i gadałem z nim na serwie, jest to polak mieszkający całe życie w Niemczech i się zjawi na Polskich eliminacjach ESWC.

ESWC Poland
Tak. Też tak własnie przeczytałem od niego. Ale jak go ktos zapytał jakie szanse uważa, że ma to powiedział jakos
"tam w ff i wilda sa lepsze graczy niz ja"
Na TSa trzeba go wjebac, tylko jakub potrzebny
JAAKUB WRACAJ
"tam w ff i wilda sa lepsze graczy niz ja"

ESWC Poland
chłopak skromny ;f grałem z nim na roundsach.... zresztą jest z dignitas - sama nazwa za siebie mowi, ze to jeden z botów
może gorszy od topowych dignitasów ale jednak....
jeszcze tylko jutro test, pozdaje oceny na koniec i biore się za trening mapek! haaa!
jeszcze tylko jutro test, pozdaje oceny na koniec i biore się za trening mapek! haaa!
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
ESWC Poland
z dignitas ?
w tej sytuacji sugeruje przed turniejem trochę zintegrować się z kolegą
i nie macie co się łudzić, w dignitas nie grają słabi gracze, a co najważniejsze oni traktują ESWC śmiertelnie poważnie, więc gościu na pewno będzie znał mapy na wylot, tym bardziej, że jeszcze specjalnie do Polski jedzie
Aż żałuje, że nie mogę pojechać do Poznania. Na pewno będzie bardzo ciekawie.
w tej sytuacji sugeruje przed turniejem trochę zintegrować się z kolegą
i nie macie co się łudzić, w dignitas nie grają słabi gracze, a co najważniejsze oni traktują ESWC śmiertelnie poważnie, więc gościu na pewno będzie znał mapy na wylot, tym bardziej, że jeszcze specjalnie do Polski jedzie
Aż żałuje, że nie mogę pojechać do Poznania. Na pewno będzie bardzo ciekawie.
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
ESWC Poland
Gralem z nim w Preparatory Cup i prezentował się słabiuchno:dignitas wrote:Today the Italian gaming team Italy Inferno eSports has published an interview with our Head of News Marek 'MepH' Walkowiak
Overall:
zYan: 108
Ice: 101
morolo: 98
meph: 52
wiec wyluzujcie raczej wiele nie namiesza.
*... i wszystko jasne.
ESWC Poland
Upijcie go i będzie po problemie 
ESWC Poland
to ty jeszcze grasz? 
a co do mepha to chyba ani razu go nie widziałem ale z dignitas goscie wymiataja
a co do mepha to chyba ani razu go nie widziałem ale z dignitas goscie wymiataja
ESWC Poland
Gralem z nim w Preparatory Cup i prezentował się słabiuchno:mor_olo wrote:
Overall:
zYan: 108
Ice: 101
morolo: 98
meph: 52
wiec wyluzujcie raczej wiele nie namiesza.[/quote]
ja pi***olę Bax tez jakos nie blyszczal przed ESWC w tamtym roku a Cie wycyrklowal cwaniaku ^^