Polish Regional Tournament
Tzn to jest pierwszy turniej tego rodzaju dlatego tak zrobilem. Myslalem ze może co jakiś czas robilibym nastepne :edycje" PRT i po jakims czasie już uksztaltowala by się 1 i 2 liga. Poza tym rip mowisz tak bo Opolskie w 2 lidze ;p. Ale w sumie masz racje. Zrobimy kwalifikacje. każde woj zagra z 2 innymi i dzięki temu wylonimy 1 i 2 lige
Po ch** kombinowac, pojedzie się w TA na 10 min i suma czasów da wynik kwalifikacji, a nie że gra z 2 innymi zespołami, to bez sensu ;d
RacjaMaciek wrote:Po ch** kombinowac, pojedzie się w TA na 10 min i suma czasów da wynik kwalifikacji, a nie że gra z 2 innymi zespołami, to bez sensu ;d
Đдωĭđ
No dobra. Ale nie zmieszcza się wszyscy na jednym serverze ;/ Trzeba będzie podzielic na kilka.
No dobra.. coof, lokash, rdy?
Warmia i mazury was rozpierdolą
Co do pomysłu dzielenia na ligi wg. laddera to pomysł bardzo zjebany, jak większość pr0 graczy wie
Co do pomysłu dzielenia na ligi wg. laddera to pomysł bardzo zjebany, jak większość pr0 graczy wie
No to ja do kujawsko-pomorskiego .... 
W takim razie gdy już będą ustalone składy to każde woj wybieze po 3 graczy i na TA się będą scigac na jednej z tras
No ale nie powiedziales najwazniejszego, kiedy i na jakich mapach?
Każdy na ustaloną godzinę Szynpol, co ty gadasz że się nie zmieścimy, przeciez nie jedziemy o tej samej porze, jedna mapka, każdy zamawia godzinę, 10 min TA i jazda ;f
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Ok aktualizuje Śląsk :
Szopek
Ordonek
IAM
Marek
Glooch
Base
Vip
Sebik
Kamyl
Rad
Loxley
Lechu
Seba
Wg. mnie może być tak, żenie wszystkie województwa wystawią repre więc zobaczymy jak to dalej pójdzie ;-)
Jak ktoś do Śląska do niech pisze :]
Szopek
Ordonek
IAM
Marek
Glooch
Base
Vip
Sebik
Kamyl
Rad
Loxley
Lechu
Seba
Wg. mnie może być tak, żenie wszystkie województwa wystawią repre więc zobaczymy jak to dalej pójdzie ;-)
Jak ktoś do Śląska do niech pisze :]
No to ja na razie pisze jakakolwiek liste do WLKP ;p
Słowik(?)
Szym(?)
Majkel
NBlast(?)
Tuner(?)edit
No cóż pewna CHĘCI udziału jest jedna osoba, a jak ktoś chce to oczywiście GG i PW, albo (jak już naprawdę macie potrzebę nabijania pastów^^) tutaj ;p Reszta też raczej jest chętna ale pewności nie mam...
Słowik(?)
Szym(?)
Majkel
NBlast(?)
Tuner(?)edit
No cóż pewna CHĘCI udziału jest jedna osoba, a jak ktoś chce to oczywiście GG i PW, albo (jak już naprawdę macie potrzebę nabijania pastów^^) tutaj ;p Reszta też raczej jest chętna ale pewności nie mam...
Last edited by Majkel on 23 April 2008, 19:27, edited 1 time in total.
- OrdonekQ7
- Moderator
Tuner z value tez z Wielkopolskiego 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
a mazowieckie gdzie xd?
wally, tomson :p?
wally, tomson :p?
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
Wiec mapek jeszcze nie mam. Gdy dostane mapki wybiore kilka z nich i wtedy o wszystkim powiem. Termin ustalimy gdy będą już gotowe wszystkie sklady i mapki. jeżeli ustalicie już swoj sklad na turniej (8 osob) to napiszcie ze jest to sklad koncowy i oficjalny. Pozniej nie mozna już dokonywac zmian.
P.S. Simi zgłasza się do reprezentacji dolnego śląska (pisze w jego imieniu bo w pmie mi napisal ze misi mu dal zakaz pisania ;p)
P.S. Simi zgłasza się do reprezentacji dolnego śląska (pisze w jego imieniu bo w pmie mi napisal ze misi mu dal zakaz pisania ;p)
Na mapki proponuje turniejówki PL4/PL5, chyba większość tej znanej sceny zna te mapy 
czemu nie?? I tak z tych 8 tlyko 3 bedize gralo ;p PKT będą wojewodztwami a indywidualnych nie będzie...
mmmm...XyX wrote:Na mapki proponuje turniejówki PL4/PL5, chyba większość tej znanej sceny zna te mapy
popieram

Poczekam jeszcze chwile bo slyszalem ze ktos ma robić jakieś mapki. Pozniej mozemy wziac tracki z PL4 i PL5
Spoko, to załatw 16 skinów porządnych... WG. mnie to nie ma sensu...