Beta Test
Beta Test
mi niestety zaliczylo mail jako spam, którego nie sprawdzalem, po jakims czasie sprawdzilem i było za pozno na potwierdzenie rejestracji. Wiec stad moja wielka prosba, jeśli ktos wyslal może potwierdzenie z 2 roznych maili i dostal 2, to czy moglby udostepnic kod?
Albo jakiś inny sposob? Bo chyba 2 osoby na tym samym kodzie pykac nie będą tak mi się wydaje.
jeśli coś to bylbym wdzieczny jeśli ktosby wyslal PM z tymi info. dzięki z gory
Albo jakiś inny sposob? Bo chyba 2 osoby na tym samym kodzie pykac nie będą tak mi się wydaje.
Beta Test
Wy lepiej trenujcie a nie zawracacie sobie głowę TM UNITED 
Beta Test
Dostałem drugi kod ale niestety otrzymał go ktoś inny :-)Wally wrote:mi niestety zaliczylo mail jako spam, którego nie sprawdzalem, po jakims czasie sprawdzilem i było za pozno na potwierdzenie rejestracji. Wiec stad moja wielka prosba, jeśli ktos wyslal może potwierdzenie z 2 roznych maili i dostal 2, to czy moglby udostepnic kod?
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Beta Test
Ale gdzie podać te kody
Dostałem dwa w jednym poście.
czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
Beta Test
W mailu powinienes miec link do sciagniecia bety. Jak sciagniesz i zainstalujesz to na bank będziesz wiedzial po co ci one.
P.S. A tak w ogóle sa slowniki polsko-francuskie wiec nie widze problemow.
P.S. A tak w ogóle sa slowniki polsko-francuskie wiec nie widze problemow.
Beta Test
pierwszy to jest player key, który podajesz jako pierwszy po instalacji, na podstawie niego jesteś identyfikowany, a drugi to kod zabezpieczajacy gre (podajesz jako drugi).
- ADIo
Beta Test
No tak, ale z kąd ściągnąć gręYard wrote:pierwszy to jest player key, który podajesz jako pierwszy po instalacji, na podstawie niego jesteś identyfikowany, a drugi to kod zabezpieczajacy gre (podajesz jako drugi).
czyli Segregat0r
- ADIo
Beta Test
O !@#!
Przez przypadek skasowałem e-mail'a od TMU
No nic. Trudno. I tak testy niedługo się skończą
.
czyli Segregat0r
- [f1] kubica
- Jeździ konno
Beta Test
nie śmiać się kurde uwaga na TMU (beta) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przez te gre wybuchł mi monitor zaczeło się tak: grałem se w TMU a tu kurde miesza mi się obraz i wystąpił problem z TMU i bUUUUUm!! teraz wróciłem ze szpitala

Last edited by [f1] kubica on 05 November 2006, 18:53, edited 1 time in total.
Beta Test
Muhahahaha niezły joke[f1] kubica wrote:kurde uwaga na TMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
przez te gre wybuchł mi monitor zaczeło się tak: grałem se w TMU a tu kurde miesza mi się obraz i wystąpił problem z TMU i bUUUUUm!! teraz wróciłem ze szpitala
Beta Test
ej ci co mają bete niech odlonczą się od netu i zmienią date na jakąs przed koncem testów i może wtedu będzie darmowe granie 
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
- [f1] kubica
- Jeździ konno
Beta Test
buuuu!! będę płakał
i po tmu grałem do końca o 1:00 pożegnałem się z betą kupie pełna nawet za 500 zł